2777
2789

سلیییی. بچه های که درجریانن دیشب نشسته بودیم پیش هم من و شوهرم. باکلک برا اینکه بفهمم دختره خوشگله یانه بهش گفتم حالا خوبه شاگردت مجرده بگیرینش واس داداشت. گفت اووووه سنش بالاس زشتم هست. خخخ. بعد گفت میخوام دکش کنم. گفت عه چرااا نکنه بهت پیشنهاد داده. خندید گفت نه بابا بدبخت دخترخوبیه. فقط زشته قیافش میخوام بگم نیاد. گفتم چرااااااا. زشتا مگه دل ندارن گفت شوخی کردم میخوام بگم نیاد تو واون یکی ابجیم بیاید. گفتم دلیلش یه چیز دیگس که میگی میخوام بگم نیاد. بعدازاونم اگرمیخوای منو ابجیت باشیم نمیشه یا من یاابجیت. بعدم فکرنکن این ابجیت مثل اون یکی خوش اخلاقه نه اون ازمنم بداخلاق تره. گفت وای نمبدونم. چیکارکنم بگم نیاد شاگرده؟؟؟گفتم نمیدونم تا دلیل اصلیش رو نگی بهم😕گفت راستش هم مغازه ای ها بهم گفتن زنه زشته هرمشتری بیاد قیافشو ببینه میپره. گفتم بروبابا حرف خودته یا حرف هم مغازه ای ها. گفت به قران قسم من نگفتم اخه مگه من موقع اومد چشم نداشتم بگم نه. منم دیدم راست میگه. اومدم باز کلک شدم گفتم هم مغازه ای هات به فکر منفعت خودشونن تو کارتو بکن به کسی هم حرفی نزن. خلاصه با خواهرش ومادرش مشورت کرده بود. مادرش چون میدونست راضی نیستم گفته بود بیرونش کن زنتو ببر. حالا مونده داخلش که شاگرد رو بیرون کنه ومنو ببره یانه. ازشما راهنمایی میخوام چطور نفوذ کنم تو مغز شوهرم وشستشو بدم تا منو ببره؟؟؟؟

عزیزم‌.شما همون کاربری هستی که مادر شوهرت یک همسایه ی خانم ناجور داشت( به تعریف خودت)  میترسیدی شوهرت بره خونه مادرش؟

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نون كسي رو بريدن باعث ميشه روزي ادم از بين بره

چیییییی؟؟؟؟؟؟عزیزم کجا نون کسی رو بریدم. ؟؟؟هدفش بیرون اوردن اون شاگرده. گفتم اگرمیخوای بره منو ببر. کجا نون بریدنه بابا

خب تو که دوست داری بری چرا انقدر سیم جیم میکنیش،بگو آره دوست دارم بیام حوصلمم سر نمیره

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!