2777
2789

بیشتر انگار لبو گذاشتی‌/=

چرا این رنگیه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پا درد گذاشتی؟

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

شب سوم بعدش سیاه میشه

خب الان که با خودم فکر میکنم میگم چرا میگن سودا که از بدندخارج میشه کف پا سیاه میشه اینکه سه روز پشت سر هم یه جارو دارم حنا میزارم خود به خود برا همه سیاه میشه

خب الان که با خودم فکر میکنم میگم چرا میگن سودا که از بدندخارج میشه کف پا سیاه میشه اینکه سه روز پشت ...

برای بعضیا خیلی سیاه میشه 

حین استفاده که سیاه نمیشه

روز سوم بعدش

بعضیا دوره دوم سه روزه