2777
2789
منم همینطورم عجیب نیست؟

نه خوب بعضی دخترا هستن واقعا دوست دارن ولی خوب سلیقه است دیگه 

من خوشم میاد دختر ظریف ناز مرد مقابلش هیکلی و درشت این طوری بهم حس حمایت و تکیه گاه بودن میده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسری ک قدش زیر۱۸۰باشهپسری که جراحی زیبایی انجام داده باشهپسری ک از پونصد نفری ک فالو کرده ۴۰۰نفرش دخ ...

جراحی زیبایی اصن به مردا نمیاد قبول داری؟

هول نباشه کلا خوبه 

جراحی زیبایی اصن به مردا نمیاد قبول داری؟هول نباشه کلا خوبه

کلا مردی ک عمل کنه ک..بنظرم😐

هرکیم دیدم عمل کرده ی سری رفتارای دخترونه ازخودش نشون داده

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون

کلا مردی ک عمل کنه ک..بنظرم😐هرکیم دیدم عمل کرده ی سری رفتارای دخترونه ازخودش نشون داده

یه کلیپ دیدم تو یوتوب پسره زیر ابرو برداشته بود بعد لباشم ژل زده بود 

اصن اوق زدم 

پسری ک دستش پر مو باشه کنسله  سبز باشع مشکل ندارم ولی حداقل پر مو نباشه 

پسر چاق قد کوتاه کنسله حداقل میخواد قد کوتاه باشه هیکلش یا ورزشکاری باشه یا لاغر 

پسری ک تیپ رسمی بزنه کنسله فقط لش و اسپرت 

پسری ک حداقل یک تتو نداشته باشه کنسله

پسر غیرتی ک گیر الکی بده  کنسله 

مرد سالار باشه کنسله برابری 

گل بکشه مواد بزنه کنسله 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش