2777
2789
خیلی حق گفتی

اولی خیلی رو اعصابمه طرف قد بلند باشه ت بگو ۱۹۰ همه ی چیزایی ک میخوامم داشته باشه چون پرو موعه کنسله چیه برن لیزر

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کلیپ دیدم تو یوتوب پسره زیر ابرو برداشته بود بعد لباشم ژل زده بود اصن اوق زدم

نگو پسر اون دیگ برا خودش ی پا خانمه

هعی پرنسسعلی ها ی کارای زیبایی انجام میدن

ک من دختر حتی نمیدونستم همچین جراحی هایی وجود داره💆🏻‍♀

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون

پسرا اکثرا پرمو هستن خیلی حال بهم زنه حق میدم 😂

ن داریم کم مو هم ولی طرف سبز باشه خیلی بذ مبشه پر مویش سفید بور باشه اق پر مو نیست یا حال بهم زن  

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بدبختا موهاشونم زخیمه با 100 جلسه هم نمیره 😂😂

😂😂😂میره شروع کنن تا سال دیگه یا یک سال نیمه دیگه میره

یه سال و نیم پرکار دو هفته یبار برن شاید 😂😂👌🏻

😂😂عب نداره ت کم مو شن اصن دوسال

این مامانیا خیلی رو مخن آب میخوره میگه مامانم

اره 

احترام به مادر سرجاشه و همینطور کسی که به خانوادش احترام نذاره هم به درد نمیخوره چون اون نه میتونه ب تو بعدم ب خانوادت احترام بذاره 

ولی دیگه بعضیا از حد گذروندن مسافرت میخاد طرف بره مامانمم میگه با خودم میبرم خب طرف پیره مگه میتونه مث جوونا راه بره و کاری کنه