2777
2789
عنوان

گریه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 29195 بازدید | 68 پست

عزیزم اگه مشکل کولیک نداره مطمین باش رفلاکس داره. این ک میگن تحمل کن همش بیخوده. بچه تا شیش ماه ک معدش قوی شه مگه مجبوره زجر بکشه دختر منم همین بود دو ماه اول کولیک داشت امونمون برید بعد اون از سه ماه رفلاکس گرفت منم یک ماه نبردمش دکتر اخر بردمش و گف رفلاکس شدید داره دارو خورد و خییلی اروم شد. دختر من از بس رفلاکس و بیقراریش شدید بود شبا فقط راه میبرمش تا بخوابه و تو ماشین دورش میدادیم.😔😔😔 

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...
💬  داروهای ضد نفخ مثل کولیکز، کولیک پد و غیره می‌توانند کولیک را تا حدودی کاهش دهند. بجز موارد ...

کولیک پد کولیک ایز گریپ میکسچر پدی لاکت و داروهای عطاری و امتحان کردم فایده نداشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرق نعنا باقطره چکان یک قطره بچگان تودهانش 

شربت کولیکای متفاوتی هست توداروخانه 

دلش روباروغن زیتون ماساژ بده اطراف نافش

صدای سشوار لباسشویی ویا ازپستونک سعی کن کمک بگیری ...گهواره (ننو ) یا تو نی نی لای بخوابونش 

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  

یه شب امتحان کن یه جوری شیب دار بخوابونش که سرش کمی از بدنش بالاتر باشه اگه رفلاکس باشه اینجوری بهتر میخوابه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نیاز به مکیدن در نوزادان، امری طبیعی است و ارتباطی با گرسنه بودن یا نبودن آن ها ندارد. پستانک یک وسیله پلاستیکی یا سیلیکونی شبیه به پستان مادر می باشد که برای کودکانی که احساس نیاز بیشتری به مکیدن می کنند مفید است.

انواع پستانک

دو نوع پستانک وجود دارد:

پستانکی که سر آن گرد و شباهت بیشتری به پستان مادر دارد

پستانکی که سر آن پهن می باشد و آن را پستانک ارتوپدیک می نامند.

Channel: @farzandnet

مزایای پستانک

احساس نیاز به مکیدن در برخی کودکان نسبت به سایرین بیشتر است. این کودکان، حتی زمانی که در رحم مادر شان بوده اند شست خود را به دهان می بردند و می مکیدند. اگر تمام احتیاجات نوزاد بر آورده شده باشد ولی هم چنان نق می زند احتمالا به دلیل احساس نیاز به مکیدن باشد و پستانک می تواند شی آرامش بخشی برای او باشد

بسیاری از نوزادان در سه ماهه اول، دچار درد های قولنجی شکمی یا کولیک می گردند و پستانک می تواند تحمل این درد ها را برای آن ها آسان تر نماید

برخی مطالعات نشان می دهد مکیدن پستانک می تواند باعث کاهش مرگ ناگهانی کودک در هنگام خواب باشد

پستانک می تواند برای دوباره به خواب رفتن شبانه کودک مفید باشد

در مقایسه با مکیدن شست، ترک عادت مکیدن پستانک بسیار آسان تر می باشد

معایب پستانک

در صورتی که در روز های اولیه بعد از تولد پستانک داده شود می تواند به دلیل بر طرف کردن نیاز کودک به مکیدن، شیردهی را دچار مشکل می سازد؛ زیرا سبب می گردد که کودک کمتر پستان مادر را مک بزند

کودکانی که عادت به مکیدن پستانک دارند ممکن است افتادن آن از دهان شان در هنگام شب آن ها را از خواب بیدار سازد و موجب گریه او گردد

احتمال پیدایش عفونت گوش میانی در کودکانی که پستانک می مکند بیشتر است. البته این اتفاق در 6 ماه اول کمتر اتفاق می افتد

گاهی ممکن است گرفتن پستانک از کودک دشوار باشد و حتی چند سال طول بکشد

در صورتی که کودک بزرگ تر شود و عادت به مکیدن پستانک داشته باشد ممکن است پستانک، سرعت رشد زبانی او را کم نموده و جلو حرف زدن اولیه او را بگیرد

مکیدن پستانک در طولانی مدت می تواند باعث تخریب دندان ها و فک شود. این موضوع بعد از یک سالگی میتواندمشکل ساز گردد

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

علت گریه های قولنجی

در گذشته تئوری های ثابت نشده فراوانی در مورد کولیک وجود داشت که در آن موارد مختلفی را مانند عدم تحمل معده کودک، رفتار های والدین، وجود گاز های جمع شده در معده و روده کودک و گرسنه بودن عصرانه کودکانی که از شیر مادر تغذیه می کنند شامل می شود.

پژوهش های اخیر نشان داده که مشکلات گوارشی فقط در ده درصد موارد می تواند علت گریه های شدید کودکان باشد. ممکن است این گریه ها به خاطر کامل نبودن سیستم عصبی باشد. مخصوصا اگر کودک به عوامل خارجی مانند نور، صدا یا اتفاقات اطراف اش بسیار واکنش نشان می دهد. کودکانی که حساس می باشند برای تخلیه احساسات آزار دهنده نیاز به گریه دارند و گریه راهی برای تخلیه فشار های درونی آن ها است. برخی از کودکان نیز در کنترل رفتار خود مشکل دارند و نمی دانند چگونه گریه خود را پایان دهند و برای به دست آوردن آرامش به کمک شما احتیاج دارند.

http://farzand.net/article/395-crying-due-to-colic

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
کولیک داره دکتر گفت ولی فک نمی کنم کولیک اینقد وحشتناک گریه کنن و جیغ بزنن

کولیک داره ولی کمه بیشتر رفلاکس ک عصبیش میکنه . و اینکه ودلیک شب به سراغش میاد ولی میگه شبا اکثرا ارومه. گاهی بچه هر دورو باهم داره هم رفلاکس هم کولیک. اگه رفلاکس باشه حتما باید دارو بخوره خوب شه . ببرش پیش متخصص اطفال خوب و وضعیتصو بگو گناه داره من پشیمونم هنوز بابت سهل انگاری . دخترم خیلی بیقرار و گریه او بوود الانم ک دوسالشه انگار واسش مونده سر هر چیزی زود نق میزنه و گریه میکنه تحملش کمه. 

عزیزم اگه مشکل کولیک نداره مطمین باش رفلاکس داره. این ک میگن تحمل کن همش بیخوده. بچه تا شیش ماه ک مع ...

نشونه ریفلاکس شدید چیه؟وزن گیریش چطور بود موقعی که ریفلاکس داشت؟منم راه می برم ولی فایده نداره.پنج شش بار دکتر بردم فوق تخصص بار آخر بام دعوا کرد دیگه نیارش کولیک باید تحمل کنی.همش شیر می خواد نیم ساعت به نیم ساعت طوری که زیادیش می شه و بالا میاره همش.فقط وقتی شیر می خوره آروم 

بنظرم سلامتی مادر مهمتره 

مادر بیاعصاب روان بچشو تحت شعاع قرار میده 

من خودم سر پسرمبدتراین حالتا رو داشتم 

صد تا شب بیداری وگریه داشت 

ما بچه های قدیم پستانک داشتیم چیزیمونم نشد مادرمونم آرامش داشت 

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  
عرق نعنا باقطره چکان یک قطره بچگان تودهانش  شربت کولیکای متفاوتی هست توداروخانه  دلش روب ...

چرب کردم فایده نداشته.تو گهواره هم نمی خوابه.راهی نمونده که امتحان نکنم بریدم دیگه

نشونه ریفلاکس شدید چیه؟وزن گیریش چطور بود موقعی که ریفلاکس داشت؟منم راه می برم ولی فایده نداره.پنج ش ...

پس همون رفلاکسه که هی میخواد بخوره

ببرش یه دکتری که تاحالا نبردیش بگو شیر زیاد میخوره بالا میاره و...

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نشونه ریفلاکس شدید چیه؟وزن گیریش چطور بود موقعی که ریفلاکس داشت؟منم راه می برم ولی فایده نداره.پنج ش ...

باور کن نصف دکترا هیچی نمیفهمن یعنی چی تحمل کن و نیارششش!. همین نشونه رفلاکس ک برمیگردونه دختر منم از اول برمیگردوند وزنگیریشم خوب بود . تا چهار ماه بعد ک رفلاکسش شدید شد تمایل به شیر نشون نمیداد زیر سینه سرشو میکشید جیغ میزد. دکترش بهش امپرازول داد😟

خییلی نوزتدیش اذیتم کرد. حتی واسه تک تک دندوناش . ولی بازم خداروشکر

خوابیده بش شیر نده تو بغلت بخوابه و موقع خواب هم سرش یکم بلند تر باشه و به پهلو بخوابه. دختر منم شبا بد میخوابید ولی دیگه ارووم میخوابید. تو روز  چون بیداره و همش شیر نیخوره و معدش ترش میکنه بیقراره وگرنه شب ارمه یه بار میخوره و میخوابه 

بنظرم سلامتی مادر مهمتره  مادر بیاعصاب روان بچشو تحت شعاع قرار میده  من خودم سر پسرمبدتر ...

دقیقا. یه مادر اروم خیلی بهتر میتونه بچه رو تربیت کنه تا یه مادر عصبی . پستونک و اینام خیلی جاها کمکه. من به پسرم از شش ماهگی شیر خشک ندادم دیگه و الان خیلی زیاد پشیمونم که چرا شیشه رو گرفتم ازش

یه شب امتحان کن یه جوری شیب دار بخوابونش که سرش کمی از بدنش بالاتر باشه اگه رفلاکس باشه اینجوری بهتر ...

بچه هایی که رفلاکس دارن می گن وزنگیریشون مشکل داره