2777
2789
عنوان

گریه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 29195 بازدید | 68 پست

استارتر خودت رژیم غذایی رو مراقبت میکنی؟ چیزای نفخ دار نخوری لبنیات نخوری

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرق نعنا و خاکشیر و اینا هیچ فایده برا رفلاکس نداره . به قول قدیمیا سر معدش شل شده باید جمع بشه. اکثرا بچه های رفلاکسی زودتر مجبورن غداهای جامد و کمکی شروع کنن. چون چیزای ابکی بدترشون میونه

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...

من تا پسرم چهاردست وپا نیافتاد درگیرش بودم 

بیشتراز یه کولیک ووقتی راه افتاد دیگه به آرامش رسیدم 

الان هفت سالشه

میدونم خیلی بهتون سخت میگذره باید تحمل داشته باشی

من تاخونه خواهرم میرفتم اینقدر بیقراری میکرد یکساعته برمیگشتم

راستی خواست به تغذیه ات  باشه 

ببین به چی بیشترحساسه مراعات کن

خوبیه دنیا به گدرا بودنشه

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  

تموم سختیا میگذره و تموم میشه شما هم یادت میره پس خیلی سخت نگیر به خودت

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دقیقا. یه مادر اروم خیلی بهتر میتونه بچه رو تربیت کنه تا یه مادر عصبی . پستونک و اینام خیلی جاها کمک ...

پستونک نمی گیره هرکاریش کردم.من تا الان مشکلی نداشتم ولی دیگه فک می کنم داره رو اعصاب و روانم این قضیه تاثیر می زاره

پستونک نمی گیره هرکاریش کردم.من تا الان مشکلی نداشتم ولی دیگه فک می کنم داره رو اعصاب و روانم این قض ...

به خودت ارامش بده. اگه تو خونه ارومه بمون خونه نهایتا با ماشین برید تاب بخورید و برگردید بذارش پیش پدرش یه نیم ساعت برو بیرون و بیا. عادتش بده پیش پدرش یا مادرت بمونه 

و در نهایت چندتا دکتر دیگه هم ببرش

گلم دختر من حتی شباهم خواب نداشت و کلی دکتر هیچ دارویی هم اثر نداشت گاهی با ماشین دور زدن شاید ارومش میکرد و به ناچار یک سی سی شربت دیفن البته از سه ماهگی  هروقت هم که خواب بود حتی تا ۴ساعتم رو پا میذاشتم و تکون میدادم تا بیدار نشه... هنوزم نه ماهشه گاهی با نفخ و دلدرد شبا بیدار میشه جیغ میزنه!!!! فقط صبوری میدونم رنح میکشی از بی قراری نی نی .دختر من گاهی از شدت گریه نفسش میگرفت ک میبردمش اورژانس و دکتر میگفت طبیعی هست و بچه از گریه نمیمیره!!!

شربت سیتریزین هم پسر منو خوب میخوابوند

خخخ مثل پسر من هرکاری کردم نگرفت وروجک 

به خودت تلقین نکن انرژی منفی 

شمایکی نیستی باورکن ...من خودم گذراندم 

سعی کن سوره ولعصر هم زیاد بخونی 

من دائم به خودم گوشزد میکردم میگذره میگذره خوبه که سالمه و عقب مانده نیست بااین حرفا خودمو آروم میکردم 

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  

اگه تهرانی هسای شنیدم دکتر مقدادی خیلی دکتر خوبیه