2777
2789
عنوان

گریه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 29195 بازدید | 68 پست
من تا پسرم چهاردست وپا نیافتاد درگیرش بودم  بیشتراز یه کولیک ووقتی راه افتاد دیگه به آرامش رسی ...

پسر شما  درداش چجوری بود عزیزم؟ و تا کی ادامه داشت؟ اخه من بعد نه ماه هنوز درگیر دخترم هستم و نگرانم که هنوز کولیکه یا چیز دیگه!!

کولیک داره دکتر گفت ولی فک نمی کنم کولیک اینقد وحشتناک گریه کنن و جیغ بزنن

همین قدر وحشتناکه... دقیقن منم هیچ جا نمیرفتم یا نرفته بر میگشتم البته هنوزم تقریبن همین شرایطو دارم:(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم دختر من حتی شباهم خواب نداشت و کلی دکتر هیچ دارویی هم اثر نداشت گاهی با ماشین دور زدن شاید ارومش ...

بچه منم از گریه کبود می شه خیلی می ترسم وقتی اینجور می شه

شبا میخوابیدروزا کامل بیداربود وهمش باید کناردسش میبودم یا گریه میکرد یاباید مشغول میکردم وقتی برای خودم نداشتم حتی برای ناهار نماز 

یاروی پاهام بود یا تو گهواره یاباهاش بازی میکردم تا ساکت بشه 

گفتن کولیکه ولی رفلاکس بود بنظرم..چون خیلی طول کشید ولی کولیک زمان داره

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  
صبح تا عصر دست منه عصرا تا شب دست باباشه

خب پس از وقتت برای استراحت و ریفرش شدن استفاده کن. برو استخری باشگاهی جایی یا حتی تا سر کوچه برای خرید یه دونه شیر از سوپر مارکت. یا نه بگیر بخواب

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خب پس از وقتت برای استراحت و ریفرش شدن استفاده کن. برو استخری باشگاهی جایی یا حتی تا سر کوچه برای خر ...

نه عزیزم تا وقتی بچه اینجور دست و دلم به کاری نمی ره همش فکرم مشغولشه 

شبا میخوابیدروزا کامل بیداربود وهمش باید کناردسش میبودم یا گریه میکرد یاباید مشغول میکردم وقتی برای ...

منم دقیقا همینجورم  به ناهار و نمازم نمی رسم درست نصفه نیمه 

شبا میخوابیدروزا کامل بیداربود وهمش باید کناردسش میبودم یا گریه میکرد یاباید مشغول میکردم وقتی برای ...

تا چند ماهگی طول کشید؟دکتر تشخیص کولیک داد یا ریفلاکس؟

نه عزیزم تا وقتی بچه اینجور دست و دلم به کاری نمی ره همش فکرم مشغولشه 

اره میفهمم چی میگی من خودمم تا یک سالگی بچم می سپردمش به باباش بازم راحت نبودم بعد یک سالگی خیلی بهتر شد همه چیز

وقتایی که میخوابه خودتم کنارش حتما بخواب. من یک سال تمام لین روشم بود. کارخنه همیشه هست تمومی هم نداره مهم سلامتی خودته

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اگر شوهرت مخالف نیست برای خورد و خوراک از خونواده هاتون کمک بگیرید که ضعیف نشی. من خیلی میفهممت. نمیشه ادم با خیال راحت یه غذا بپزه یا کاری بکنه 

من که تا شش هفت ماه استرسی میشدم صداش میومد

علت اصلی بی قراری و جیغ نوزاد اگه همراه با اگزما یا خارش چشم یا عطسه مکرر یا تغییر رنگ مدفوع رفلاکس یا حتی اوایل هیچ کدوم از علائم ممکنه نباشن با تجربه من آلرژی غذایی نوزاد هست در واقع نوزاد دل درد شدید میگیره مثلا مادر اگه محصولات گاوی مصرف کنه یا بادوم یا هر چیزی که آلرژی زاست.

متاسفانه دکترها اصلا اشاره نمیکنن. پسر خودم آلرژی داره .... با اکثر مادرانی که بچه هاشون آلرژی دارن متاسفانه دیر متوجه میشن چون دکترها اصلا اشاره نمیکنن