2777
2789

من به مادرم رفتم هیچی از سیاست بلد نیستم یه زنداداش دارم سنش نصف منم نیست کلی سیاست داره هرچی بخواد میخره غصه پولشو نمیخوره داداشم یک ظهر میره مغازه این تازه خوشحالم هست خونه اس اصلا براش مهم نیست هیچی هیچ وقتم داداشم ازش حساب کتاب نگرفته خانوادشم کلی تحویل میگیره هرچیم بخواد نصف شب داداشم میخره صدبار یخچال تلویزیون گوشی خراب کرده یه بارم نگفته چرا  من هی جم میکنم هی میگم به شوهرم ولخرجی نکن بیشتر کار کن 50تومن پول جم کردم با هزار بدبختی از کلی چیزا زدم چندساله کفش پاره میپوشم آخرش گفت چیکار کردی همشو دادی به اینو اون از بچهام زدم تا این اجاره خونه نده بجای تشکر طلبکاره همیشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم به شرایط مالی و اخلاق مرد خونه بیشتر بستگی داره تا از خودگذشتگی خانوم خونه

بعضی مردا خیلی راحتن فقط چون اوایل قر و فر و ناز میخوان  و شلخته ن یا کارگر میگیرن کار خونه م زیاد مهم نیس

زنداداشت داره زنانگی میکنه 

خیلی ببخشید دهن داداشم ب ری نه باز داداشت میگ فقط زنم

بتو چه ک شوهرت اجاره میده و وپول جمع کنی واسه آقا

اون پول جمع میکردی خرج خودت میکردی ببین چطور ک و ن تو میبوسید

خواهر بزرگمم یه مانتو میخره شوهرش کلی غر میزنه الان خودش طفلی سرکار میره با دو تا بچه کوچیک خرج خونه میده خاهرم کوچیکمم سیاست داره  اصلا تو فکر هیچی نیست 10روزم. شوهرش خونه باشه نمیگه برو کار کن شوهرشم خداروشکر هیچی بهش نمیگه هرچی خرج میکنه میخره اونم از زیر سنگم شده پیدا میکنه 

سیاست رو نمیدونم. ولی هیچوقت به امید بهتر شدن در آینده، الان رو از دست ندید.

همه به چشم دیدیم، سختی رو کس دیگری تحمل کرده، لذت رو کس دیگری برده!

خداروشکر با این پول‌هایی که ما درمیاریم هم کار خاصی نمیشه کرد! همون بهتر که خرج روزمره کنیم و لذتش رو ببریم .

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

من از سیاست چیزی نمیدونم شاید از محبت دلی نتیجه بگیرین نه محبت منتی 

چیزی که لازم بوده رو باید خرید نه افراط نه تفریط من خودم خرید زیاد دوست دارم ولی به اندازه 

و اینکه شاید زن داداشتون بی خیال تره اصولا ادمای بی خیال زندگی راحت تری دارن چون خیلی جوش نمیزنن

و اینکه شرایط زندگی خودتون با بقیه قابل قیاس نیست 

باید همسن باشین! اونام مستاجرن یا نه؟ بچه دارن ؟ کی ازدواج کردن ؟ همونطور که زنداداش هوای شوهرشو داره شمام همونطورین؟ کار و بار و درآمد و قسط و ....

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

اشکالت اینجاس از خودت زدی و گذشتی 

هیچوقت واسه خودت مهم نبودی 

ب شوهرتم یاد دادی تو رو مهم نبینه

کلا خودتو نادیده و کوچیک نشون دادی

شوهر برای زنش وقتی ارزش قائل میشه ک اون زن از قبل خودشو نشون داده و ب خودش اهمیت میده

مشکلت همون جاست ک کفش پاره پوشیدی

دقیقا بخدا با من خواهرم و زنداداشم کلی لباس خرید کردن من سالی یه بار میخرم از یه طرف خودم غصه میخورم از طرف دیگه مادرم غر میزنه از طرف دیگه شوهرم میگه این همه لباس 

من از سیاست چیزی نمیدونم شاید از محبت دلی نتیجه بگیرین نه محبت منتی چیزی که لازم بوده رو باید خرید ن ...

والا مستاجر بودن الان خداروشکر خونه خریدن ولی داداشم یکم بدهکاره هر روزم یه وسیله خونه خرابه