2777
2789
عنوان

تاحالا شده با ی ذکر لحظه ای جواب بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 18 پست

البته اینم بگم،

اگه این کوچیک کردنه

من شیرین ترین و خیز ترین کوچیک کردن زندگیم رو انجام دادم و از اون ماجرا الان ده سال میگذره!!

دختر جان،

خودت تصمیم بگیر نه خانواده ت

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

منم مثل تو ۲۱ سالم بود به خاطر دخالت های خانواده ها کارمون داشت به جدایی می کشیدمهریه گذاشتیم اجرا و ...

من خیلی بهش گفتم بیا از پیش خانوادت بریم بیا برا خودم زندگی کنیم ولی خیلی وابسته هست بهشون نمیتونه حتی ی کوچه انورتر بره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اینم بگم،اگه این کوچیک کردنهمن شیرین ترین و خیز ترین کوچیک کردن زندگیم رو انجام دادم و از اون ...

عزیزم خیلی حرفات قشنگ بود 

کاش به همین راحتی بود که تو گفتی ولی تو همه قیضیه رو نمیدونی اون منو از خونه انداخت بیرون وسیلمم ازم گرفت اجازه نذاد چیزی با خودم بیارم دوستم داره ولی چه فایده خیلی کوچیکم کرده پیش خانوادش 

عزیزم خیلی حرفات قشنگ بود کاش به همین راحتی بود که تو گفتی ولی تو همه قیضیه رو نمیدونی اون منو از خو ...

درست میشه

دوباره بزرگ میشی نترس

همه چی د

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷