2777
2789

بچه ها دلم پر میزنه برا شوهرم خیلیییی دلم تنگ شده براش ی ذکر بگید بخونم بهم پیام بده فقط بدونم حالش چطوره همین 😭😭😭😭😭💔💔💔

ذکر نه

ولی سوره ی طلاق خیلی خوبه

گرچه من میگم خب دلت تنگ شده خودت پیام بده این کاراچیه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم بیشتر از این خودمو کوچیک کنم دوماهه که امدم هیچ خبری ازم نگرفته

آها توقهری

خب این سوره رو چندبار بخون

البته مقاومت کن که روخودت اول تاثیر نزاره بری جلو😅

چون من هربار میخونم محبتم بهش جلب میشه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

ممنون عزیزم یعنی جواب میگیرم ؟

برای من موثر بوده

منم زمانی توی عقد میخواستم از شوهرم جدا بشم، دعای استغاثه به امام زمان رو خییییلی میخوندم و ازشون کمک میگرفتم

نمیگم راحت و معجزه وار، ولی

خدا خودش راه رو برام هموار کرد و درستش کرد

الانم به لطف خودش سه تا بچه دارم و از شوهرم راضی ام

همون شوهری که انقدر ازش بدم میومد که میخواستم ازش جدابشم

چرا میگی زیاد خودتو کوچیک کردی؟

منم مثل تو ۲۱ سالم بود به خاطر دخالت های خانواده ها کارمون داشت به جدایی می کشید

مهریه گذاشتیم اجرا و....

حدود یه ماه شد که نیومد دنبالم خیلی حالم بد بود

با یه بنده خدایی که میشه گفت مشاور بود صحبت کردم 

بهم میدونی چی گفت؟؟؟

گفت یه روز زنگ بزن بدون این که حرررفی از اتفاقایی که بینتون افتاده باهاش صحبت کن و بگو ما دیگه خودمون باید تصمیم بگیریم نه خانواده هامون و از ابن حرفا

بهش پیشنهاد بده بگو بیا یه جایی بریم که اصلا نه تو نزدیک باشی به خانواده ت نه من..‌خودم و خودت❤️

ما دوتایی رفتیم پیش یه مشاور، اولش حالم بد میشد در کنارش قدم میزدم

ولی رفته رفته خدا بینمون مودت قرار داد

نگران حتک حرمتایی که اتفاق افتاده نباش

همشون رو زمان درست میکنه

اینو منی میگم که از اون ماجرا ۱۰سال گذشته، و الان الحمدلله همه ی احترام ها برگشته

به خدا انگار با ۱۰سال قبل خودم حرف میزنم

بهت نوید اینو میدم که اگه بینتون درست بشه، همه چی درست میشه

هم تو شوهرت رو دوست داری هم اون،

فقط این وسط شیطان داره جفتک میندازه اونم معلوم نیست چی دیده در زندگی آینده تون، فرزندانتون یا شایدم نسلتون که اینجوری داره جلو گیری میکنه

اگه دوسش داری.، اگه بچه ی خوبیه

برو جلو بسم الله، نمیخواد به هیچ کسم بگی میخوای چی کار کنی

خودتون برای زندگیتون تصمیم بگیرید نه بقیه

اگه فکر میکنی واقعا کوچیک میشی، چه عیبی داره آدم برای اصلاح زندگیش ابن کارو بکنه گرچه این یه کار خیره و اصلا کوچیک شدن نیست

وقتی یکم سمت خودت کشوندیش،

کم کم حرف از خونه بزن

همون اول حرفشو نزن

بگو راستش جدای از این اتفاقات خیلی دلم برات تنگ شده بود

محبت برمیگرده آن شالله

بیشتر که گرم گرفتید و حرف زدید

هیییییچی از بدی و کارهای بد مادرشوهرت و خانواده ش نگو به هیچ وجه، بگو بریم یه جا که دور از خانواده ها باشیم و خودمون دوتایی کیف کنیم و از این حرفا

بگو هرچی بوده برای قبل بوده بیا همه رو بریزیم دور و دوتایی تصمیم بگیریم