2777
2789
عنوان

بلد نیستم به خودم برسم🥺

191 بازدید | 21 پست

از وقتی یادم میاد ساده بودم ساده پوشیدم ساده رفتار کردم قیافه و ظاهر خوبی داشتم اول زندگیم ولی بعد دوتا بچه خیلی بهم ریخته شدم....

میترسم برای دیدارم از بهشت به جهنم آید...مادر است دیگر!!!

همیشه افراد ساده شیک ترن

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بگید حسودم ولی واقعیتها رو دارم میکم خواهرشوهرم خیلی ازنظر ظاهری ازم پایین تر بود اون اوایل ولی اروم اروم به خودش رسید پلکشو برداشت دماغشو عمل کرد پوستشو کشید و....

منم دقیقا همینم دیشب شوهرم ازم ایراد گرفت هیکلت بهم ریخته قوز دراوردی شکم و سینت بزرگه .بعد زایمان بدتر شدم شیرم دادم بدتر .پسزمم 2سالو نیمشه باشگام نمیتونم برم.از تیپمم ایراد میگیره بلد نیستی تیپ بزنی اعتماد به نفسمو خورد کرد

چندتا چیز ساده که از همه جا میتونی بخری لازم داری .

مثل اسکراب،  آبرسان،  ماسک صورت 

واسه موهات شامپو مناسب و ماسک بگیر 

واسه کف پاهات کرم بزن .

تونستی فشیال برو .

بالم واسه لبات بگیر .

ضدآفتاب بزن

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

چ خوب ک ساده زیست این ،ولی میتونید یه تغییرات کوچیک تو خودتون بوجود بیارین مثلا ورزش کنید غذا های سا ...

من باشگاه میرم به پوستم کمی دارم جدیدا رسیدگی میکنم ولی شادابی قبلو ندارم 

همین!همه فکرم اینه که خونه بخریم و به خودم اصلا اهمیت ندادم

اگه تواناییشو داری فردا برو یه دست لباس شیک بخر

با یه دست لباس و رنگ کردن مو و ... آدم خونه از دست نمیده که 🥲

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اگه تواناییشو داری فردا برو یه دست لباس شیک بخربا یه دست لباس و رنگ کردن مو و ... آدم خونه از دست نم ...

هی خواهر باید پولیم باشه که برسم به خودم نیست!

شاید بگید حسودم ولی واقعیتها رو دارم میکم خواهرشوهرم خیلی ازنظر ظاهری ازم پایین تر بود اون اوایل ولی ...

خب حسودی کنی هم اشکالی نداره 

انگیزه میشه برات به خودت برسی 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜