2777
2789
عنوان

یکی زد به شکمم

340 بازدید | 10 پست

من باردارم ۲۲هفته 

امروز رفته بودم مدرسه یه بچه محکم خورد شکمم 

سردرد دارم سمت چپ شکمم خورد 

دقیقا همون قسمت گهگاهی تیرمیکشه 

بچه ام تکون نمیخوره 

دارم دق میکنم یعنی چیزی شده 

خونریزی ندارم

وای توروخدا دعاکنید من طاقت ندارم دیوونه میشم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم حتما همین الان دکتر برو انشالله چیزی نشده

ممکنه بچه از ترس تکون نخوره ؟

خونریزی ندارم 

وای خدایا

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

نترس عزیزمبچه تو رحم از خیلی از ضربه ها در امانهواس اینکه خیالت راحت شه برو بیمارستان

منتظرم شوهرم بیاد برم 

دعاکن برام

سلام ببخشید تاپیک قبلی تعطیل شد

تایپ کرده بودم

عزیزم

مهم اینه که عاقبت بخیر بشه.

ولی در خراسان برای مواقعی که مثلاً یک چیز خوب (مقا و آماده!) برات مهیا بشه، میگن از خدا خواسته.

واقعا برای این موضوع نشنیده بودم.

منظور بدی نداشتم، بچه وقتی میاد خیلی شیرینه.

باید درآمد و قناعت رو زیاد کرد، خرج که همیشه هست.

سلام ببخشید تاپیک قبلی تعطیل شدتایپ کرده بودمعزیزممهم اینه که عاقبت بخیر بشه.ولی در خراسان برای مواق ...

سلام عزیزم 

من ازلحاظ روحی خیلی توفشارم خیلی خیلی 

اصلا  احساس میکنم دارم یه آدم دیگه میشم 

رفته بودم اوایل بارداری پیش دکتر بهش گفتم نمیخوام 

گفت خداخواسته ست نگو ناخواسته از چندنفر دیگه هم شنیدم 

برام خیلی دعا کن خیلی 

سلام ببخشید تاپیک قبلی تعطیل شدتایپ کرده بودمعزیزممهم اینه که عاقبت بخیر بشه.ولی در خراسان برای مواق ...

من اصلا بخاطر وجود اون بچه ناراحت نیستم خداروشکر هزاران بار شکر 

فقط بخاطر شرمندگی بعدش ناراحتم چطور خواسته هاشون تامین نمیشه و من ازخجالت آب میشم 

مخصوصااینکه پسرم همش میپرسه مامان ما کی پولدار میشیم میخوام بمیرم از غصه