2777
2789

من ی بار فیلم ترکیه ای نیگاه میکردم زن و شوهره رفتن خرید بعد دختره لبه ی چرخ دستی نشسته بود و وسایل میریخت تو سبد شوهرشم  چرخ دستی رو اینور اونور میبرد...ما هم  عصرش قرار شد بریم هایپر خرید .... ناگهان گفتم عه مگه من چیم ازون دختره کمتره هیچی دیگه جو گیر شدم طی یک عملیات بسیااار حرفه ای پریدم لبه چرخ دستی یکم که رفت جلو دیدم عی وای من چرخ دستیه لبه ش خم شد و اکر نمیپریدم پایین چه بسا کلا میترکید 😂😂😂😂 و بعدش که فکر کردم دیدم چرخ دستیه حق داشت آخه اون دختره وزنش یک چهارم من بود😂😂

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت رحم کرده که سوژه ی رسانه ها نشدی 

یه نون بخور ۱۰۰ تاشو خیر کن

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
ووووو جدی این کارو کردی😮😮😮

آره 😬😬😬 میخواسم ببینم چجوریه خب 😂😂

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 

نمیتونم تصور کنم چطوری 😲😲😲😲

خجالت نکشیدی😒

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

من یه بار دم بانک با قده ۱۷۲   کفش پاشنه ۷ سانتی چنان پله ها رو ندیدم خوردم زمین که حدود ۲ متر رو رو هوا بودم و شلنگ و تخته مینداختم یعنی با خاک یکسان شدم.اینقدر خندیدم که نمیتونستم بلند شم شوهرم اومد گفت دنیا بلند شو آبرومو رفت 😂😂

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
من یه بار دم بانک با قده ۱۷۲   کفش پاشنه ۷ سانتی چنان پله ها رو ندیدم خوردم زمین که حدود ۲ متر ...

بابا قد بلند

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌