2777
2789
عنوان

بیاین از خاطرات بامزه تون بگین بخندیم 😀😀

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 43 پست
نمیتونم تصور کنم چطوری 😲😲😲😲 خجالت نکشیدی😒

نه 😬 ولی بعد ازون سعی کردم دیگه فیلم عاشقونه نبینم 😀

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من مدیر بود مدیر به قسمت خیلی مهم زیر دست همسرم کلی خانوم لاکچری کار میکردن به روز قرار شد برم محل کارش سوپرابزش کنم سبد گل گرفتم و رفتم محل کارش 

همسرم جایی ایستاده بود که با درب شیشه ای جدا میشد از اتاق منشی من در شیشه ای رو ندیدم 

با اون چسان فیسانم با ذوق فراوان رفتم تالاب تو شیشه میرال ه 

با سبد گل پخش زمین شدم

لاکچریا غش کردن از خنده کثافتااااااا

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  

من یه بار با شوهرم رفتیم خونشون اون موقع تو عقد بودیم بعد با هم رفتیم ح...م بعد یهو مامانش اومد خونه منم حوله حمام پوشیدم رفتم از پله های اضطراری پایین به آخراش که رسیدم دیدم دیگه پله نیست باید ازونجا میپریدم پایین آقا خلاصه پریدم دستم رفت زیرم شکست پاهامم رو هوا اینقدر جیغ زدم گریه کردم مادرشوهرم که اومد بیرون فهمید هییییچچچچ همه همسایه هام فهمیدن😂😂😂😂حالا مادرشوهرم مونده بود بخنده یا منو جمع کنه😂😂وقتی فکر میکنم نمیفهمم چرا اینکارو کردم منکه زن عقدیش بودم😐😐😐😐😐😂😂😂😂😂

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
من یه بار با شوهرم رفتیم خونشون اون موقع تو عقد بودیم بعد با هم رفتیم ح...م بعد یهو مامانش اومد خونه ...

وای خدا 😂😂😂😂😂😂

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

منم یه بار سر استقلال پرسپولیس با داداشو پسر دایی هام بحثم شد هی اونا میگفتن لنگی لنگی لنگی منم تک بودم اعصابم به هم ریخته بود نمیدونستم چی بگم اومدم بگم کیسه ِِکیسه گفتم ک.......س خخخخخ ترکیدم ار خنده اونام از خجالت پا شدن رفتن بیرون

همسرم با تولدم دعوتم کرد رستوران از اون رستوران خفنا بخاطر تولدم کلی دوست هم دعوت کرد 

پسرم مو نوشابه خوردن عاروق زد 

همسرم خیلی با کلاس گفت پسرم آدم تو جمع اینکار نمیکنه عزیزم 

پسرم یه کاره برگشت گفت چرادیشب مامان عاروق زد خندیدی پس

پسرم چهار سالشه 

اند خجالت کشیدیم 

ولی به خنده گرفتیم 

ضایع شدیم رفت

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  

یبارم من با داداشم سر چرت و پرت دعوا کردم 18 سالم  بود اونم 15، دعوامون بالا گرفت گفت کم ور ور کن اعصاب ندارم منم پشت سرهم حرف میزدم تا اینکه خونشو به جوش آوردم اومد از گلوم گوفت کوبوند به دیوار گفت همه زورت اینه ، منم دست و پا میزدم گذاشت زمین خواستم بهش لگد بزنم پام سرخورد یه لنگه پا در هوا خوردم زمین ، بلند شدم وسط سالن خودمو تکون دادم گفتم دیدید چطور زدم ? مامانم پخش زمین شد از خنده .

هیچ  
من یه بار با شوهرم رفتیم خونشون اون موقع تو عقد بودیم بعد با هم رفتیم ح...م بعد یهو مامانش اومد خونه ...

😂😂😂😂😂😂🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّد❤️