2777
2789

میشه مدرک پزشکی عمومی اینجا گرفت و اونجا مثلا المان تخصص گرفت ؟

مدرک پزشکی اینجا رو قبول دارند ؟

اینجا پزشکی بخونم عمومی بعد برم یه کشور دیگه برای زندگی و گرفتن تخصص میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه روزانه قبول شی مدرکت به اندازه طول تحصیلت گرو دولت میمونه مگر اینکه هزینه آزادسازی مدرک رو بدی که اونم با نرخ پارسال تقریبا 30 تا 40 میلیون برای هر ساله.. و خب خیلیا مدرک اینجا رو قبول ندارن و باید بری تو اون کشور آزمونای معادل سازی مدرک بدی و یکی دو سال حداقلش تو بیمارستان کار کنی که یاد بگیری و خب ممکنه سر ی سری کلاسا دوباره بشینی

معدلت اینجا باید بالا باشه تو دانشگاه

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

اگه روزانه قبول شی مدرکت به اندازه طول تحصیلت گرو دولت میمونه مگر اینکه هزینه آزادسازی مدرک رو بدی ک ...

عزیزم یه سوال

اگه دعوت نامه فامیلی داشته باشم چی 

برای تحصیل پزشکی بازم مشکل برمیخورم؟

عزیزم یه سوالاگه دعوت نامه فامیلی داشته باشم چی برای تحصیل پزشکی بازم مشکل برمیخورم؟

میتونن برات دعوتنامه تحصیلی بفرستن اما خب بازم مشکلات آزادسازی مدرک و معدل سازی رو اونور رو داری

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من