2777
2789
عنوان

کسایی که راجب مهاجرت و پزشکی میدونن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 34 پست
نمیدونید چه کشور های قبول دارند ؟🥲🫶🏻

من اسکاندیناوی هستم. اینجا پزشکی که از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا اومده، باید یک ازمون بده برای معادل سازی مدرک که به زبان محلی کشور هست. یعنی قبل از شرکت در ازمون باید زبان مسلط باشه، چون قرار هست با بیمار در ارتباط باشه. اگر پذیرفته شد تحت عنوان پزشک عمومی می تونه مشغول به کار بشین. برای تخصص آزمون‌ خاصی وجود نداره. بلکه باید با یک پزشک که پرفسور دانشگاه هم هست ارتباط برقرار کنه، cv را بپسنده و انگیزه فرد را از خوندن اون تخصص بدونه، اگر پذیرفته بشه چند سال با همون پرفسور کار می کنه تا تخصص بگیره. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسکاندیناوی هستم. اینجا پزشکی که از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا اومده، باید یک ازمون بده برای م ...

مثلا برای آلمان باید زبان بومی کشور آلمان رو بلد باشیم ؟

ازمون هاش در چه سطحه؟🥹

ممنون میشم بگی عزیزم 🥹🫶🏻

مثلا برای آلمان باید زبان بومی کشور آلمان رو بلد باشیم ؟ازمون هاش در چه سطحه؟🥹ممنون میشم بگی عزیزم ...

آلمان را اطلاع ندارم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

من از یکی از دوستام جدیدا شنیدم پزشکهای انگلیس و کلا اوضاع درمان و رسیدگی اونجا افتضاحه ‌ و میگفت قدر پزشکای ایرانو بدون. میگفت بعد تازه میگن پزشکی ایران اه اه و پیف پیفه و قبول ندارن. انقد فحش میداد بهشون خخخخ

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
واقعا؟😐😂

اره پریروز باهاش حرف میزدم. هی میگفت و غش میکردیم از خنده.انقد چیزشون میگف خیلی دلش پر بود. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

برای گرفتن تخصص بعضی کشورهای مقصد اروپا خصوصا امریکا مدرک اینجا مورد قبول نیست از دوره عمومی اونجا باید دوباره واحد بگذرونید عمومی بگیرید و بعد برای تخصص اقدام کنید 

من از یکی از دوستام جدیدا شنیدم پزشکهای انگلیس و کلا اوضاع درمان و رسیدگی اونجا افتضاحه ‌ و میگفت قد ...

عزیزم اجازه هست به عنوان پزشک نظر بدم؟

من اونجا رو به واسطه دوستم که میخونه می‌شناسم 

ببین مثلا mriکه اینجا نقل و نبات می‌نويسن اونجا طبق گایدلاین و اندیکاسیون می‌نويسن 

مریض نمیتونه بیاد بگه دگزامتازون بده توام بگی چشم

خلاصه اونجا رو حساب کتابه ولی مردم چون آگاهی ندارن بعضیا اینو میگم