2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵_۳۰پیمونه کافیه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

تقریبا ۲۵ پیمانه تا ۳۰ پیمانه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یک پیمانه برا یه ادم بزرگه، اینا مگه نصف پیمانه بخورن نهایتن، 

اگه ادم بزرگی ام هست باهاتون، کلا 30 بسه ب نظرم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

چرا اماده اگ میخواستن اماده بگیرن ک خود مهد هزینه جم میکرد و سفارش میداد

شما اشپزین یا مادر یکی از بچه ها؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
شما اشپزین یا مادر یکی از بچه ها؟

نه عزیزم من مامان یکی ا بچه هام هر هفته چهارشنبه ی مامان برنامه چاشت روز چهارشنبه رو گردن میگیره حالا هرچی بخواد درست میتونه درست کنه

بنظرت با وجود گوشت و لوبیا سبز و ای مخلفات سی پیمونه زیاد نمیشه؟

ما به اون که لوبیا سبز داره میگیم لوبیا پلو 

اره زیاد میشه یه پیمونه برا آدم بزرگه 

برا هر دونفر یه پیمونه بریز چون مواد دیگه هم  داره 

ما به اون که لوبیا سبز داره میگیم لوبیا پلو اره زیاد میشه یه پیمونه برا آدم بزرگه برا هر دونفر یه پی ...

من ب مربیشون گفتم یا ماکارونی فرمی یا استامبولی اون گفت استامبولی ک ی تغییری باشه برا بچه ها بنظرم خوب نیس اخه اکثر بچه ها لوبیا سبز دوست ندارن و جداش میکنن