نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچی نمیزنیم خودش سفت میشه وقتی پخت بذاری ابش بره سفت میشه من با جوپرک میپزم اما میتونی یه سیب زمینی بذاری توش بپزه بعد داخلش له کنی فکر کنم سفت بشه منم اوایل سوپام شل بود مشکل اینه از اول اب زیاد میگیری
عزیزم من یه بسته جو، نیم بسته هویج میریزم آخر سر هم وقتی پخت یه مقدار رشته اضافه میکنم یه مقدار جوش خورد خاموش میکنم. خودش به اون غلظت میرسه. همیشه یه ساعت زودتر سوپ رو خاموش کنی خودش غلیظ میشه
من سینه مرغ و سیب زمینی نگینی .. پیاز نگینی. و هویج .میزارم بپزن بعد مرغ ریش ریش میکنم.. مقداری رب با روغن و زردچوبه تفت میدم با مرغ ریش شده میریزیم تو قابلمه.. بعد جو هم میریزم بادر بسته و شعله کم میزارم بمونه تا جا بیوفته .. جو خودش لعاب میندازه .. ولی میتونی ورمیشل هم بریزی خوشمزه هم میشه