2777
2789

من یه کوچولو آرد شل میکنم میریزم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیزنیم خودش سفت میشه وقتی پخت بذاری ابش بره سفت میشه من با جو‌پرک میپزم  اما میتونی یه سیب زمینی بذاری توش بپزه بعد داخلش له کنی فکر کنم سفت بشه منم اوایل سوپام شل بود مشکل اینه از اول اب زیاد میگیری

عزیزم من یه بسته جو، نیم بسته هویج میریزم آخر سر هم وقتی  پخت یه مقدار رشته اضافه میکنم یه مقدار جوش خورد خاموش میکنم. خودش به اون غلظت میرسه. همیشه یه ساعت زودتر سوپ رو خاموش کنی خودش غلیظ میشه

جوروازشب قبل خیس میکنم‌ صبح حسابی میپزمش،پیازورنده میکنم سرخ میکنم هویجم رنده میکنم تفت میدم مرغه ابپزوریش ریش شده هم تفت میدم جعفری خورد شدم میریزم ادویه ونمکورب میزنم تفت میدم رنگ رب بازبشه جورواضافه میکنم باموادتفت میدم واب مرغی که نگه داشتمو میریزم میزارم دوساعت جابیفته دقیقاعین رستورانیامیشه باهمون عطروطعم

من سینه مرغ و سیب زمینی نگینی .. پیاز نگینی. و هویج .میزارم بپزن بعد مرغ ریش ریش میکنم.. مقداری رب با روغن و زردچوبه تفت میدم با مرغ ریش شده میریزیم تو قابلمه.. بعد جو هم میریزم بادر بسته و شعله کم میزارم بمونه تا جا بیوفته .. جو خودش لعاب میندازه .. ولی میتونی ورمیشل هم بریزی خوشمزه هم میشه