2777
2789
عنوان

تو دانشگاه با یک دختر دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 53 پست
بابا تو گروه گفتیم دید پیاما رو شبش نگفت نمیام بعد یک دفعه اومد بهش گفته بودیم تو گروه بود

خب شاید با خودش گفته بعضیا میان و کلاس تشکیل میشه

اون تقصیری نداشته استاد یا باید کلاسو کنسل میکرد یا میگفت همه بیاین و کنسل نیست

این کارای نصفه نیمه نتیجش همین میشه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا نمیشه بر اساس پوشش قضاوت کرد و بگیم چون فلانی چادر.ی و این‌جوری همه چادریا عقده ای هستن....یا ف ...

چه ربطی داره سه نفر از بچه هامون مشکل ریوی دارند گفتم تو که مومنی و فلانی درک میکردی از قبل خبر داشت که نباید بیاد و هماهنگ کردیم تو گروه خودش بود پیام ها رو دید نگفت نمیام

دقیقا😐

متوجه میشی میگم تو گروه هماهنگ کردیم نگفت من میرم که بققیه تکلیف اشون رو بدونن 

حتی استاد گفته فیلم میذارن برید خونتون گفته نه باید درس بدید من میشینم خودش گفته کلاس تکلیف شه

یه بار دیگه همین تاپیک رو بزن ولی این دفعه نگو چادری بوده ببینیم نظرات عوض میشن یا نه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

یه بار دیگه همین تاپیک رو بزن ولی این دفعه نگو چادری بوده ببینیم نظرات عوض میشن یا نه

دققیققا انگار درک نمیکنم همه گفتن نریم 

تو گروه نگفته مخالفم بلند شده رفته 

استاد گفته نیمدن درسس نمیده گفته درس بده من هستم

ماهم از این لجنا تو کلاسمون داریم 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

ببخشید دوستتون احیانا دانشگاه رو خریده

ک مشخص میکنه کی بیاد کی نیاد

حداقل دعوا داشتید در حیطه همون موضوع بحث میکردید

بیشتر تقصیر شما بوده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

من توضیح چادری بودنشو متوجه نشدم چه ربطی به ماجرا داشت به هر حال جر و بحث و اختلاف بین هر کسی با هر پوششی به وجود میاد

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

برگزار نشده استاد گفته برید خونه نشسته گفته نه من تو راه بودم برا من کلاسس بذارید

اگ استاد گفت برید خونه چرا کلاس گذاشت حالا این هیچ چرا غیب زد براتون 😐😐😐

عشــــAــــق🔗♥️