2777
2789
عنوان

تو دانشگاه با یک دختر دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 53 پست
من توضیح چادری بودنشو متوجه نشدم چه ربطی به ماجرا داشت به هر حال جر و بحث و اختلاف بین هر کسی با هر ...

چوون بعدش گفتم تو که مومنی میخواستم بدونید چرا اینو گفتم

من توضیح چادری بودنشو متوجه نشدم چه ربطی به ماجرا داشت به هر حال جر و بحث و اختلاف بین هر کسی با هر ...

چوون بعدش گفتم تو که مومنی میخواستم بدونید چرا اینو گفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ استاد گفت برید خونه چرا کلاس گذاشت حالا این هیچ چرا غیب زد براتون 😐😐😐

دقیقا

به نظر من تقثیر استا بوده بی برنامگی کرده

خب اگه کنسله کنسل کن اگه نیست دانشجو ها بیان

حالت میانی نداریم که . اصلا ممکگه چند نفر گروهو نبینن و برن دانشگاه از راه دور

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

خب شاید با خودش گفته بعضیا میان و کلاس تشکیل میشهاون تقصیری نداشته استاد یا باید کلاسو کنسل میکرد یا ...

استاد گفته برید خونه گفته نه من اومدم درسسس بدیددددد

دقیقابه نظر من تقثیر استا بوده بی برنامگی کردهخب اگه کنسله کنسل کن اگه نیست دانشجو ها بیانحالت میانی ...

ببین اسستادا حق ندارن  تو دانشاه ما کلاس کنسل کنن ولی اگه دانشجو نیان چیزی نمیششه برا همین همیشه خودمون میگم استاد ما نمیایم اسستادا درسشون عقب نباشه میگن اوکیه 

این استادم اوکی داده این یک نفر رفته استاده گفته برو خونههههههههه گفته نه درس بده حضور و غیاب کن من اومددددم

دقیقابه نظر من تقثیر استا بوده بی برنامگی کردهخب اگه کنسله کنسل کن اگه نیست دانشجو ها بیانحالت میانی ...

ببین اسستادا حق ندارن  تو دانشاه ما کلاس کنسل کنن ولی اگه دانشجو نیان چیزی نمیششه برا همین همیشه خودمون میگم استاد ما نمیایم اسستادا درسشون عقب نباشه میگن اوکیه 

این استادم اوکی داده این یک نفر رفته استاده گفته برو خونههههههههه گفته نه درس بده حضور و غیاب کن من اومددددم

استاد گفته برید خونه گفته نه من اومدم درسسس بدیددددد

خب میدونم

چه فایده وقتی دو ساعت توی راه بوده اینو گفته؟

از همون اول استاد باید تکلیفتونو مشخص می کرد

ولی بازم بهتر بود دختره با شما مدارا کنه ، من جای اون بودم سر همچین موضوعی بحث راه نمینداختم

ولی کار شمام درست نبود دعا کردین باهاش

بهتر بود مسالمت امیز با هم حل میکردین تقصیر اون نبوده راستم میگه وقتی این همه راه اومده حقش ضایع میشده

ولی بازم میگم من اگه بودم همچین کاری نمیکردم ولی در اصل تقصیر استاده

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

به نظرت میره به استاده بگه اگه میگه برم درسشو حذف کنم

اگرم بگه مهم نیست 

استاد به حرف این اون نیس ک

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
خب میدونمچه فایده وقتی دو ساعت توی راه بوده اینو گفته؟از همون اول استاد باید تکلیفتونو مشخص می کردول ...

تو خونه بودیم تو گروه بچه ها به استاد پیام دادن اسستاد نیایم گفته نیاید از نظر من مشکلی نیست  

از تو خونه میدونسته

خود دختره گفت من خیلی برام پیش میاد که هیچ کس نمیاد بچه ها میگن نیاید میام تنها پیش استاد میگم درس بده نگران نباشید

چون گفته نه من اومدم حقق ام ضایع میشه خوب میرم اموزش

عزیزم مشکل از استادتون بوده ن اون خانم وقتی گفته برید و شما رفتید دیگه نباید درس میداد 

یعنی حرف یه دانشجو برا استادتون مهم تره تا حرف خود استاد 

برید اعتراض بزنید 

عشــــAــــق🔗♥️

خب میدونمچه فایده وقتی دو ساعت توی راه بوده اینو گفته؟از همون اول استاد باید تکلیفتونو مشخص می کردول ...

تو خونه بودیم تو گروه بچه ها به استاد پیام دادن اسستاد نیایم گفته نیاید از نظر من مشکلی نیست  

از تو خونه میدونسته

خود دختره گفت من خیلی برام پیش میاد که هیچ کس نمیاد بچه ها میگن نیاید میام تنها پیش استاد میگم درس بده نگران نباشید

از تو خونه میدونسته

سلام اول ممکنه پیامهاتونو ندیده باشه 

دوم اینکه استاد چون چند نفر اومدن حق کنسل نداشته 

سوم اینکه شما درخواست اضافی داشتید اون دختر می‌خواسته کلاسش برگزار بشه 

چهارم اینکه هرچیزی روبه پوشش و دین درس ندیدپنجم بقیه که نیومده می‌تونستم از حق سه جلسه غیبت استفاده کنند نمیتونن تصمیمشون رو به بقیه اجبار کنند چون اصل با رفت به دانشگاهه.اونی که نمی‌خواد بیاد آزمایشگاه هم بخواد بیاد هوا آلوده است چرا آزمایشگاه رواومده.

شما نقصرید .موفق باشید