2777
2789
عنوان

تو دانشگاه با یک دختر دعوا کردم

1571 بازدید | 53 پست

امروز کلاسمون رو کنسل کردیم چون الودگی بود نظر سنجی کردیم به استادمون گفتیم گفت من میام نباشه کسی غیبت نمیزنم چهار نفر رفتن سر کلاس استاد گفته فیلم درس رو میفرسسستم اینام رفتن خونه یک اشون که چادریه برگشته گفته من میخوام وای سم من اومدم دانشگاه یک ساعت و نیم توی راه بودم درس بدید

من برای کلاس بعدی مون که ازمایشگاه بودیم اومدم زودتر بعد گفتن تشکیل شده رفتیم کلاسس سسر کلاس باهاش دعوا کردیم استاد گفت بخواید دعوا کنید میرم درسو حذف میکنم بس کنید و اینا بهش گفتم بیا باهات حرف بزنیم بعد کلاس بهش گفتم که تو چادر سرت میکنی یعنی موومنی یعنی به خدا اعتققاد داری یکی که مشکل ریه داشته چرا باید بیاد به خاطر تو غیبت بخوره چرا اینجوری میکنی و اینا بعد مهمانه دوستم بهش گفت تو اراک قبول شدی نه تهران برو هموونجا اینجا قاعدع اینطوریه هوش ات نرسیده دانشگاه ما قبول شی

حالا الان میگم حقش بود چون دختره پر رو بود و جواب میداد

حالا نره به استاد بگه ؟

اگه گفت چیکار کنم درسووو حدف کنم ؟

یا چی بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به اونم میگفتین نیاد

واقعا زور داره ۱ ساعتو نیم توی راه

هرچند اگه من بودم احتمالا بر میگشتم خونه ولی خب به اونم حق بدید

شایدم فکر کرده ممکنه بچه ها برن و کنسل نشه واسه همین رفته

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

خب به اونم میگفتین نیادواقعا زور داره ۱ ساعتو نیم توی راههرچند اگه من بودم احتمالا بر میگشتم خونه ول ...

بابا تو گروه گفتیم دید پیاما رو شبش نگفت نمیام بعد یک دفعه اومد بهش گفته بودیم تو گروه بود

😐خب کلاس برگزار شوده بنده خدا هم رفته چرا باهاش دعوا کردی والا تو بیشتر پرویی😂

برگزار نشده استاد گفته برید خونه نشسته گفته نه من تو راه بودم برا من کلاسس بذارید

😐خب کلاس برگزار شوده بنده خدا هم رفته چرا باهاش دعوا کردی والا تو بیشتر پرویی😂

اسستاد گفته فیلم تدریسس رو میذارم برید خونه براتون میفرستم این گفته نه من اومدم درس بده 

شب قبلشم تو گروه هماهنگ کردیم نریم

حالا نمیشه بر اساس پوشش قضاوت کرد و بگیم چون فلانی چادر.ی و این‌جوری همه چادریا عقده ای هستن....

یا فلانی کم حج.ابه و همشون یه جور رفتار میکنن

و هر چادری هم قرار نیست مومن باشه و توی بحثای دیگه همه چیز رو به پوشش ربط بدید....

چرا بهش خبر ندادید ک نیاد یک ساعت تو راه بوده؟؟؟ احتمالا خودتون ی اکیپ هستید اونو بیرون انداختید خبر ...

چی میگی خبر داشته تو گروه بوده میدونست پیام ها رو دید حتی به استاد خبر دادیم و اینا رو بور تو گروه درس هماهنگ کردیم اهمیت نداد رفت