2777
2789
عنوان

قطع ارتباط باخانواده شوهر

143 بازدید | 18 پست

بچه ها من همیشه احترام خانواده شوهرم رو داشتم اونا هم طبق تعریف و تجمید هاشون حتما منو دوس داشتن دیگه... اما درست از زمانی ک جنین ۸ هفته اییم سقط شد دیگه نتونستم مثل قبل بشم باهاشون تو حال بدی بودم درست ۲۰ روز بعد سقط من خواهرشوهرم بچه چهارمش رو بدنیا اورد با اینکه حال روحیم بد بود ولی رفتم دیدنش ک فکر بد نکنه نگه نیومد دیدنم بعد کلی کمک کردن بهش شوهرش و مادرشوهرم داشتن باهم حرف میزدن ک یهو مادرشوهرم پشت کرد بمن (من نمیدونستم مدفوع بچه بعد تولد سیاه رنگه) اینو با حالت خنده بخیال خودش آروم داشت ب دامادش میگفت  اونم با اشاره بمن گفت بچه ایی هم نیورد بچه داری یاد بگیره با این حرفش نابود شدم اشک تو چشام جمع شد ولی حفظ ظاهر کردم و نتونستم خونشون شام بخوردم  اومدم خونه و زار زار گریه کردم و برا شوهرم تعریف کردم

شوهرم هم روز بعدش ب خانوادش گفته بوده ک زنم ناراحت شده ولی دیگه بعد اون روز هرگز نرفتم خونه خواهرشوهرم

هستین بقیشو بگم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هستیم خب

دیگه بعد اون شب فاصله گرفتم ازشون رفتارم بکل تغییر کرد خونه مادرشوهرمم خیییلی کم میرفتم  ولی خونه خواهرشوهرم هرگز تا ب الان ک ۳ سال گذشته نرفتم هرچند اونا میتونن بیان ولی من ب بهانه های مختلف نمیرم

کلا همیشه و همه جا ازم تعریف کردن با اینکه من بینشون غریب بودم ولی با من خیلی راحت بودن تا جاریم ولی متوجه شدم ک کلا اونطور ک من احترامشونو دارم احترامم رو ندارن و همچی ظاهریه 

هر بار ک با شوهرم دعوامون میشد و شوهرم منتقل میکرد ب خانواده ها اونا ته حرفشون بمن این بود برو طلاق بگیر 

خلاصه از وقتی هم فهمیدن پسرشون مشکل داره و دلیل سقطام چیه دیگه هیچ وقت از بچه حرف نزدن

حتی ب پسرشونم نمیگن برو درمان کن کلا سکوت کردن

سر همین رفتاراشون دیگه نمیتونم سمتشون برم حتی ارتباط تلفنی هم ندارم باهاشون

ولی مناسبتی ک پیش میاد نمیدونم چیکار کنم ؟ اگه بخوام بفرض زنگ بزنم و مناسبتی رو تبریک بگم چون از بس ارتباطی نداشتم دیگه روم نمیشه

باید چیکار کنم؟؟