2777
2789

بچم همیشه گند میزنه به خونه هرچقدرم اموزش میدم یاد نمیگیره یه بار مدادشمعی خریدم خوردخورد کرد ریخت توخونه فرشام همشون گندزده شدن گقتم دیگه برات مداد شمعی نمیخرم این دفعه توبازار به زور برداشت بازم خورد کرده همشه اشون زیرمبل وسط خونه پخشن . خمیربازی میگیرم همه جا خمیربازیه ماژیک گرفتم دوروزه همه اش شکست نمیدونم دخترمن اینجوریه یابچه ها همشون اینجوری ان هرچقدر بهش یاد میدم که کارت تموم شد ببریم بزاریم سرجاش جایزه میدم فلان انگار نه انگار

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

عادیه تا ۷ سالگی خرابکاریاشون

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه با تکرار حرف یاد نمیگیره

رفتار وعمل رومیبینه والگو برداری میکنه

درقالب بازی بهش اموزش بده

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ی ۴ ساله فعلا درکی از نظم و انظباط نداره 

عاشق ریخت و پاش کردنن

میتونی براش رنگ انگشتی بخری یه مقدار داخل کاسه براش بذار ببرش داخل حمام بگو بکش ب سرامیک حمام 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

من 35سالمه نمیدونم نظم چیه اتاقم انگار سوریه است😁💔

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

الهی خدااااا

پسرمنم ۴سالشه چاره داشتم از خونه همبن الان برات عکس میگرفتم .ببینی چیکار کرده طبیعیه خداروشکر برا وجودشون 

من فقط قانونی ک گذاشتم اجازه نداره تو اتاق من بره 

و اونجا رو بهم بریزه و گوش میکنه ولی بقیه جاها کن فیکونه

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
نظم بله ولی سلیقه اینا ن خیلیی زوده براش از الان منظم بودن رو یادش بده وگرنه بزرگتر ک بشه داستان دار ...

اخه همین جزو نظم نیس؟تک نفری چجوری یادش بدم باباش لباساشو میکنه‌ میندازه رو مبل جورابای کثیفش همیشه زیر مبل اینور اونورن اینم میبینه یاد میگیره الگو برداری میکنه

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

همینطور هستن

اما من سعی میکنم با نظارت من کار کنه که کثیف کاری نکنه مخصوصا گواش و این چیزا که دیگه جبران ناپذیر کثیف میشه

اما مداد شمعی ... سعی میکنم اگه رعایت نکنه و کثیف کاری بکنه بعدش پیامدشو بهش نشون بدم مثلا تا دو روز دیگه بهت نمیدم و سر قولمم بمونم

بنظرم اره بچه باید مسئولیت پذیر باشه.من پسرم از سه سالگیش مرتب کردن اتاقش درحد جمع کردن اسباب بازیاش و لباساشو بزاره تو کشوش با خودش بود.بازی میکرد مثله خمیربازی ابرنگ نقاشی قبلش واسش زیرانداز مینداختم بازیش تموم میشد همه رو جمع میکرد و دستاشو میشست.همون باعث شده الان که ۶سالشه کاملا منظمو مسئولیت پذیر باشه.کیفشو خودش اماده میکنه عینکشو خودش پاک میکنه کاملا مستقله

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.