فلفل_تیشتر مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 755 عنوان حکمت خدارو میبینی 121 بازدید | 8 پست هروقت سعی تو فراموشیش داشتم جلوم سبز شد😔😔😔😔دارم اون روزی و میبینم ک دوستاش براش استوری بزارن دامادیت مبارک رفیقهمچین چیزی و دیدین چ حسی داشتین🥺🖤 یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠 1403/09/20 | 15:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سردارسکوت1 عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 1931 باهاشون تو یه کوچه بودیم طرفای ماهم تو خونه عروسی میگیرنقشنگ صدای ارکست تو گوشم بود دو هفته تو تب سوختم😔 چهارمین کاربری✌️هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا❤️
یه_صلوات_بفرستین_ عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 1475 امضامو بخون..پشت این امضا هشت نه سال عاشقی .سختی .گریه . مخالفتا چی هست...الانم دارم نامزدیشو میبینم..من منتظر معجزه ام بالاخره خدا معجزه میکنه برام...لطفا برام ی صلوات بفرستین بش برسم 🥺❤️ دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه
فلفل_تیشتر مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 755 باهاشون تو یه کوچه بودیم طرفای ماهم تو خونه عروسی میگیرنقشنگ صدای ارکست تو گوشم بود دو هفته تو تب سو ... وای بمیرم برات😔🥺 یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠
فلفل_تیشتر مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 755 امضامو بخون..پشت این امضا هشت نه سال عاشقی .سختی .گریه . مخالفتا چی هست...الانم دارم نامزدیشو میبینم ... انشالله عزیزم چقد سخت امیدوارم بهترینارو برات رقم بزنه 💚🌱 یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠
فلفل_تیشتر مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 755 مگه شماره دوستاشم داری که استوری هاشونو ببینی؟ نه اینستاشونو ک دارم یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠
یاراخانوم۲۰۰۵ عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4209 نه اینستاشونو ک دارم عزیزم یه سوال بپرسم جواب میدی لطفا؟کنکوریم میارم پزشکی یا دندون یا دارو؟ فصل تولدمو میتونی حس کنی سرماس یا گرما؟ ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
عشقمپسرممحمد عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 902 نه اینستاشونو ک دارم ابجی توروخداجواب بده شوهرم یه ده روزی رفت گفت میرم مکه حست چیه دراین مورده واقعن رفته یاجایی دیگه رفته بوده خیلی ذهنم درگیره