2777
2789
عنوان

میخواستم جدابشم آبرو برام نذاشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 43 پست
حتما حتما از ته دلم دعات میکنم من دقیقا درکت میکنم حالتو اخه علت گیرد. ادن اونا خیلی برام جای سوال ...

روانی بخدا طرف تا بابامو دید گفت این آدم نمی‌ذاره زنده بمونی اگ بر خلاف میلش باشی. گفت صدتا دادگاهم بری میگن پدرته

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابتوبفرست لای دوستای مرد مردای بیکار لای زنا میچرخن و خاله زنک‌بازی در میارن

من دیگه توانی برای جنگیدن برام نمونده خیلی وقته به فکر خودکشیم ولی دخترم...

تو روستا یا شهرکوچیک ساکنی؟؟

اونا روستا بودن من اومدم تو شهر نزدیکمون خونه اجاره کردم اونام وسایلاشونو آوردن باهم زندگی میکنیم آره شهر کوچیکه ولی همونم می‌خوان امروز وسایلاشونو جم کنن ببرن روستا میگن توعم یا میای یا جنازتو اینجا میندازیم و میریم

خلاص شو راحت برای خودت زندگی کن

خب میگم نمیذارن تا همینجاشم همین قصدو داشتم و با کله شقی ادامه دادم در حدی ک امروز بهم میگفتن چرا نمیترسی به خودت بیا تا بلایی سرت نیومده گ

خب میگم نمیذارن تا همینجاشم همین قصدو داشتم و با کله شقی ادامه دادم در حدی ک امروز بهم میگفتن چرا نم ...

من مطمعنم شما یا خیلی خوشتیپ و زیبایی 

یا اینکه اونا خیلی دیووونه اند 

یا هر دوش 

کدومش؟؟

من مطمعنم شما یا خیلی خوشتیپ و زیبایی یا اینکه اونا خیلی دیووونه اند یا هر دوش کدومش؟؟

من اعتماد بنفس ندارم ولی بقیه ازم تعریف میکنم تیپمم ک کاملا امروزیه و ازین خیلی شاکین. اونا هم به شدت دیوونن ینی با یه برخورد کامل اینو میشه متوجه ضد

خودم فهمیدم که با تیپت مشکل دارند شما حتما خیلی جذاب هستی و جذاب لباس میپوشی

الان مشکل این نیس مشکل اینه ک من نمیدونم باید چیکار کنم با آبروی رفتم چیکار کنم الان میگن بزور برش گردوندن