2777
2789
عنوان

میخواستم جدابشم آبرو برام نذاشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 43 پست

به نظرم هرجور شده برنگرد حتی شده بری پرستار دائم سالمند بشی تقاضای طلاقم نده تا شوهرت دوباره بیاد ازت درخواست کنه برگردی و اون موقع دیگه شرایط نزاره اون وقت برگرد و با مشاوره و تغییر دوتاتون زندگیتو درست کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خانوادت انقدر سمی و بیشعور و مریضن؟ مشکلشون باتو چیه حسودن ؟ شکایت کن بگو تو زندگیم دخالت میکنن ...

تا شکایت کنم یه بلایی سرم آوردن. شانسی واسه قانونی اقدام کردن ندارن کارمند۱۲۳که اومد گفت توروخدا هرچی گفتن قبول کن فعلا بلایی سر خودتو بچت میارن پدرت مریضه نه مارو نه قانونو هیچی حساب نمیکه

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/
از نظرم بچه رو بنداز گردنش، برو پرستار 24 ساعته بشو

نمیتونم جونم به جون بچم بنده اونم میگه اگه ببرمش دیگه نمیزارم ببینیش. دخترعمم از من جدا نمیشه با هیچکی بجز خودم نمیمونه

عزیزم اونا رو از خونه بیرون کن یه خونه دیگه اجاره کن که پیدات نکنن که بخواد بکشتت سرکار هم برو التما ...

وسایل خونه هیچی ندارم اینام ولم نمیکنن هرجا برم میاد یه بلایی سرم میاره بچمم میبینه دیوونه میشه. کلی جلو بچم بهم حمله کردن

اخه تو که کاری نکردی واقعا متعجبم یا خیلی زیبا هستی یا منطقه ایی که ساکنی حرف درمیارند وگرنه نباید ...

تازه زنگ زدن به داداشم میگن آره اومدن گفتن فکراتو بکن یا تا فردا برگرد پیش شوهرت یا بچتو میگیریم

به نظرم هرجور شده برنگرد حتی شده بری پرستار دائم سالمند بشی تقاضای طلاقم نده تا شوهرت دوباره بیاد از ...

درخواست طلاق خیلی وقته دادم منظورش درخواست واسه طلاق توافقیه

تا شکایت کنم یه بلایی سرم آوردن. شانسی واسه قانونی اقدام کردن ندارن کارمند۱۲۳که اومد گفت توروخدا هرچ ...

پدرت حالا چرا گیرداده بتو کارو زندگی نداره 

بفرستش تو پارک با همسنای خودش سرو کله بزنه حوصلش سر میره میچسبه بتو ازارت بده ؟

بفرستش بره تو مردای همسنو سال خودش سرشو با اونا گرم کنه بجای اینکه لای زنا خاله زنک‌بازی کنه 

برام دعا کن💔

حتما حتما از ته دلم دعات میکنم 

من دقیقا درکت میکنم حالتو 

اخه علت گیرد. ادن اونا  خیلی برام جای سوال داره 

من خودم روانشناسم و خیلی زود مطالب رو میگیرم 

برای همین اون سوالو کردم ازت

پدرت حالا چرا گیرداده بتو کارو زندگی نداره بفرستش تو پارک با همسنای خودش سرو کله بزنه حوصلش سر میره ...

خدا ازشون نگذره کلی تهمت و دروغ پشت سرم ردیف کردن حالم از همشون بهم میخوره کاش خدا یبارم منو ببینه💔

خدا ازشون نگذره کلی تهمت و دروغ پشت سرم ردیف کردن حالم از همشون بهم میخوره کاش خدا یبارم منو ببینه💔

بابتوبفرست لای دوستای مرد 

مردای بیکار لای زنا میچرخن و خاله زنک‌بازی در میارن