2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ثبت نام واسه تغییر رشته، از چی میخواین برین به چی؟ چند سالتونه؟

دبیرستان... انسانی برداشتم متسفانه حفظیاتم خوب نیست و علاقه هم ندارم... میخوام رشته عملی بردارم یا و... شما دانشگاهی هستین؟ احساس میکنم حتا بعد تغییر رشته هم میفتم باز تو چاه چون وصعیت. مالی خوبی ندارم 

دبیرستان... انسانی برداشتم متسفانه حفظیاتم خوب نیست و علاقه هم ندارم... میخوام رشته عملی بردارم یا و ...

چرا نمیرین تجربی؟ برین رشته‌هایی تو شاخه حرفه و فن خیلی هزینه میخواد میمونین

چرا نمیرین تجربی؟ برین رشته‌هایی تو شاخه حرفه و فن خیلی هزینه میخواد میمونین

تجربی هم آخه توانایی شو ندارم و گرنه قبلا میرفتم... فنی حرفه ای ی سری رشته هاش هزینه آنچنانی نمیخواد ولی طرفای ما نیست 

تجربی هم آخه توانایی شو ندارم و گرنه قبلا میرفتم... فنی حرفه ای ی سری رشته هاش هزینه آنچنانی نمیخواد ...

فکر میکنین نمیخواد، شهریه.‌ش خیلی زیاد میشینه/: نمیدونم چرا این طوریه بخوای بری خیاطی از پزشکی بیشتر پول میخواد 

یه چیز آینده دار انتخاب کنین، ریاضی یا تجربی، برین مدرسه بزرگسال هم بپرسین