2777
2789

دیشب داشتم گوشت چرخ کرده بسته بندی می کردم ۲تا بسته مونده کنار اوپن یادم رفته بزارم فریزر و تاصبح موندن بیرون خراب شدن. تقریبا نیم کیلویی میشد ۲تا بسته اش .الان دیدم خیلی اعصابم خوردشد.نمیدونم چرا انقدر من گیجم.شما هم از این خرابکاری ها داشتین یا فقط من انقدر داغونم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم حلوا درست کنم ب جای شکر نمک ریختم 

گاهی روغن زیاد میریزم بعد تموم توانمو جمع میکنم برا گرفتن روغن

ی بار هم آب جوش گذاشتم واسه چای نشستم توو گوشی یادم رفت بریزمش داخل فلاکس ته کتری ذوب شد

قیمه درست کردم لیموها رو گذاشتم داخل لیوان تلخ آبشونو نگرفتم همونجوری گذاشتمشون داخل خورش وای وای قیمه زهرمار شد

یه بار برای اینکه قاشق کثیف نکنم میخواستم غذارو هم بزنم (قبلش آشپزخونه رو برق انداخته بودم ) خود قاب ...

وای تصور کردم ترکیدم🤣

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰