2777
2789
عنوان

سوتفاهم یا دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 36 پست
هیچوقت رو نده که با دوستاش بیرون و اینا بره شوهر من انقد با این و اون رفت بیرون آخر جدا شدم چون هر ر ...

رفیق باز نیس بیچاره

نه با من ک رفتارش فرق نکرده مثل همیشست ولی رفتارای مشکوک داشت دیشب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم اتفاقا گفتم دیگه هیچوقت چیزیو ازم پنهون نکن

خوبه دیگه فعلا ب این قضیه فکر نکن بهش این اعتمادو بده ک چیزی راجبش فکر نمیکنی ولی حواست بهش باشه دورادور چون اگ مطمئن باشه ک دیگه بهش شک نداری اگ خدایی نکرده خیانتکار باشه کم کم شل میگیره و تو راحت میفهمی

تیکر بارداری نیست!

حتما خیانت می کنه وگرنه می تونست بلاک کنه

گفتم چرا بلاک نکردی همون اولش گفت کنجکاو شدم بدونم کیه

چی بگم دیگ الان گند زدم

هرچی بگم چون مدرک ندارم خودمو مقصر میکنه 

بی بلا عزیزموا نه معذرت خواهی چرا ولش کن دیگه در این رابطه باهاش حرف نزن اون باید از تو عذرخواهی کنه

اینکه میگه رابطمونو اعتمادی ک بهش داشتمو زیر سوال بردم اذیتم کرد

من مثل چشام بهش اعتماد داشتم

الان میگه مگه تو این مدت چی ازم دیدی ک با یکم رفتار مشکوک اینجوری رفتار کردی باهام 

رفیق باز نیس بیچارهنه با من ک رفتارش فرق نکرده مثل همیشست ولی رفتارای مشکوک داشت دیشب

بهش بگو منو مثال بزن بهش من تازه جدا شدم همین مثل مورد شما پیش اومده بود جدا شدم 

ببین آرایش کن وقت بزار براش خوشحالش کن پرانرژی باش 

من اینکارارو نکردم زده شد ازم 

طلاقم نمی‌داد آخر مجبورش کردننن

با کلی گریه و التماس امضا طلاق زد 

خیلی پشیمون بود ولی دیگه من برگشتم 😭😭😭😭😭💔 💔 

نه دلم بعضی وقتا دلتنگش میشم البته ما عروسی نکرده بودیم ده ماه عقد موندیم سه سال و خورده ام رفیق بودیم

بهش بگو منو مثال بزن بهش من تازه جدا شدم همین مثل مورد شما پیش اومده بود جدا شدم ببین آرایش کن وقت ب ...

الهی عزیزم🥺🤍میفهمم

من کلا ب خودم زیاد میرسم از اون بابت مسئله ای نیس