2777
2789
عنوان

چرا خدا به اونایی که بچه نمیخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 21 پست

😭😭😭چرا اخه من میخواام بهم نمیده خیلی ناراحت میشم همه چی همه کس رو اعصابمه دوس دارم بشینم گریه کنم فقط

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه امکان نداره .تخمک از کجا اومده بود؟

لاید قطع نکرده و فقط گره زده حالا گره باز شده یا هرچی من نمیدونم فقط میگم همه چی دست خداس ... من سر بچه سوم چقدر زعفرونو و زرشک خوردم حلقه زدم طناب زدم اولش ک فهمیدم شوهرم قرص پیدانکرد ولی موند حتی روز آخر بند ناف دور گردنش پیچیده شد ولی خدا خواست که بمونه حالا فک کن سر بچه اولم لستراحت مطلق بودم عطسه میکردم لک میدیدم 

😭😭😭چرا اخه من میخواام بهم نمیده خیلی ناراحت میشم همه چی همه کس رو اعصابمه دوس دارم بشینم گریه کنم ...

انشاالله به موقعش ب شما هم میده انشاالله خدا بهت ی دوقلو ناز و سالم بده 🤲

انشاالله به موقعش ب شما هم میده انشاالله خدا بهت ی دوقلو ناز و سالم بده 🤲

😞❤❤خیلی ممنون

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

عزیزم قرار نیست خدا هر روز و هر لحظه معجزه کنه تا کارهای آدما رو جبران کنه . یه سری قانون داره این دنیا و زندگی عادی بر اساس اون قانون ها پیش میره . مثلا یه زن و مرد سالم که رابطه داشته باشن بدون پیشگیری درست ، احتمالش هست که خانوم باردار بشه . از اون طرف برای کسایی که مشکل پزشکی دارن ، هرچقدر هم که آدم خوبی باشن و بخوان ، تا اون مشکل حل نشه امکان بارداری نیست . حالا این وسط بعضی وقتا به دلایلی معجزه هم اتفاق میفته ولی روال عادی زندگی این نیست

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم