2777
2789
عنوان

چرا خدا به اونایی که بچه نمیخوان

228 بازدید | 21 پست

بچه میده مخصوصا ناخواسته مثلا ی خانومی بعد سه تا بچه لوله هاشو بسته بود چهارمیو باردارشده بود با اینکه احتمالش کم بود یا یکی با دستگاه ایودی ...یا خودمن که بچه اولم یکسال طول کشید و دومیو هودم خواستم و سومیم ناخواسته شد و اصلا از اومدنش خوشحال نیستم بعضی وقتا میگم کاش بعد بچه اول کلا ناز امیشدم ولی دوباره شیطونو لعنت میکنم اخه دقیقا موقعی که میگفتم چرا دومیو اوردم عجب اشتباهی بود سومیو باردار شدم واقا چراااااا یا یک‌خانم بلاگر هست وضع مالی توپ برای بچه دوم چقدر تلاش کرد اخر نموند اخه خدا چرا اینجور میکنه من نمیتونم با سومی کنار بیام 🥲🥲🥲

عزیزم گناه داره بچه 

چرا از الان باعث ایجاد تروما میشی که بزرگ شد اختلال روانی بشه 

عزیز دلم برو پیش مشاور بچه نعمت خداست 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهره من

الان خدای عظیم الشان بیاد برای شما توضیح بده که چرا؟

دنیا محل عشق وحال‌رورفاه وبی دردی نیست

دنیا محل بلاها وابتلائات وسختی ها‌وامتحانه

دار گذر‌هست

دار‌قرار جای دیگست

آقا هستم

الان سومی دنیا اومده؟کلا رو هرچی پافشاری کنی بدترهبگی الا بالله دوتا بچه میخوام،،حالا مگه باردار میش ...

اره خداروشکر سالمم هس ولی من از این حسی که دارم عذاب وجدان دارم برای بچم ناراحتم که همچین مادر نالایقی داره اخه این فرشته ی ناز چرا باید مادرش من باشم 

عزیزم هدیه خداس و دیگه شده .ناشکری نکن خدا نکنه بلایی سرش بیاد خودت اولین کسی ک میمیری وزنده میشه .

کاش خدا یه هدیه هم به من بده🤕

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خواهره منالان خدای عظیم الشان بیاد برای شما توضیح بده که چرا؟دنیا محل عشق وحال‌رورفاه وبی دردی نیستد ...

و ما همواره انسان را در رنج افریدیم آیه قرآن 

البته بچه عشقه تا سه نشه بازی نشه