سلام .یک ماه قبل سقط داشتم جنین 6هفته ای بود. کلی زعفرون خوردم که چیزی باقی نمونه ولی متاسفانه یه کم بقایای جنین بود که با دارو هم رفع نشد.بعد از کلی قرص وامپول دکتر دستور کورتاژ داده .تو این مدت خیلی خونریزی داشتم وبشدت کم خون هستم. موقع کورتاژ هم خونریزی خواهم داشت ؟؟از کورتاژ خیلی میترسم تا بحال عملی انجام ندادم .توروخداراهنماییم کنین چیکار کنم بشدت ناتوان وضعیف شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم کورتاژ کردم. اصلا نترس. واقعا اگر میدونستم کورتاژ انقدر راحت و بی دردسر هست هیچ وقت این همه امپول فشار برای دفع بقایا نمیزدم. خونریزیت هم خیلی کم میشه
مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
عزیزم با کورتاژ خیلی خون از دست میدی ولی بعد عمل تقریبا بعد یک هفته خون ریزیت کامل بند میاد و راحت میشی . من اول سعی کردم با زعفرون و داروهای گیاهی و بپر بپر دفع کنم نشد دو ماه مداوم خونریزی داشتم ولی بعدش راحت شدم
به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....