2777
2789
عنوان

من و پیام های ناشناس

90 بازدید | 10 پست

گوشی ساده ی شوهرمو از شارژر درآوردم نیگا کردم دیدم دوتا پیام اومده از یه ناشناس

اولی اسم شوهرمو صدا زده بود

دومی نوشته انلاین نمیشی؟

فکر کردم یکی از مشتری هاشه 

حس کردم این پیاما فرق دارن . شماره شو تو گو شی خودم سیو کردم دیدم یه خانومه همسن خودم تقریبا.

خودشم برای نماز صبح بیدار شد.اونیکی گوشیشو دست گرفتم بال بال میزد میگفت بزن به شارژر یکم شارژ داره .گفتم دلم برای عکسا تنگ شده خیلی وقته عکسای توی این گوشی رو ندیدم (الکی گفتم که برم تلگرامشو چک کنم) رمز گوشی های همو داریم،حتی رمز تلگرام

دیگه نذاشت اینقد گفت گوشیو بزن به شارژ ،خودشم کنارم بود.مثل همیشه زود رفت سرکار.

این اولین بار بود یه جوری کلافه شدم چون خیالم از بابت خیانت و این چیزا راحته.ندیدم یه بار تو پیاما با خانوم ها لاس بزنه یا از حد خودش فراتر بره.

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

اگه خیالت راحنه ک اهل خیانت نیس پس دیگه مشکل کجاست؟

چند ساله باهاش ازدواج کردم هیچی ازش ندیدم.

شاید اون دختر کرم داشته باشه

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیخام بگم خدایی نکرده خیانت و فلانه 

نه اصلا 

ولی تو هم چشمتو کامل نبند... تونستی چک کن ببین چیه 

میمونه تو ذهنت هزار تا فکر میاد سراغت حداقل اینطوری حل میشه تو ذهنت

نمیخام بگم خدایی نکرده خیانت و فلانه نه اصلا ولی تو هم چشمتو کامل نبند... تونستی چک کن ببین چیه میمو ...

گیج شدم .هیچوقت همسرم اینقد بال بال نمیزد که گوشیشو ازم بگیره.

گیج شدم .هیچوقت همسرم اینقد بال بال نمیزد که گوشیشو ازم بگیره.

شایدپیام همون دخترس بعدجای سواله ک اسم شوهرتوازکجامیدونسته؟کاش وقتی خاب بودتلگرامشونیگامیکردی الان اگ چیزی بوده پاک کرده

شایدپیام همون دخترس بعدجای سواله ک اسم شوهرتوازکجامیدونسته؟کاش وقتی خاب بودتلگرامشونیگامیکردی الان ا ...

مشتری هاش همه اسمشو میدونن .صددرصد اکانتشو رو گوشیم نصب میکنم واقعا حتی فکر خیانت عذاب آوره چه برسه به اینکه طرفت کاری هم کرده باشه

همش با خودت ور میری که چیزی نیست ولی از فکر و خیال دیونه میشی.همچین حسیو تجربه نکرده بودم.

شایدپیام همون دخترس بعدجای سواله ک اسم شوهرتوازکجامیدونسته؟کاش وقتی خاب بودتلگرامشونیگامیکردی الان ا ...

من ۵ونیم بیدار شدم خواستم گوشی ساده شو از شارژر دربیارم که اون پیامارو دیدم حذف کردم .اگه حذف نمی کردم میفهمید نگاش کردم.بعداز۵دیقه که خواستم اون یکی گوشیشو چک کنم خودش بیدار شد نذاشت