2777
2789

فردا ادبیات ۶ درس امتحانه همه رو خوندم ومرورم کردم ولی میخوام دوباره مرور کنم همش حس میگنم یادم میره امتحانشم برام خیلی مهمه

حالا فردام ۶ درس امتحان سلامت و بهداشت دارم 

شنبه هم زیست فصل ۱ تا ۳

زیستو ویدیو هم باید ببینم

حفظیاتمم ضعیفه بخداالان گریم میگیره همشونم برام مهمن خسته شدم بخدا😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنطرم کلا گواهی پزشک بگیرنرو سرامتحان 😐

چیکار کنم بخدا فشار زیاده، از یه طرع برا کنکور من چون دارم زیست دهم رو میبندم  زیست دوازدهم مونده رو دوستم، سلامتم ک از بهمن ب بعد قرار شد بخونمش خیلی سنگینه همه چی

سه شنبه ساعت ۱ تا ۲ و نیم مرور تمام درس های فارسی که امتحان داری ساعت ۲ تا ۲ و نیم استراحت ساعت ۲ و نیم تا ۴ سلامت و بهداشت فصل ۱,۲ ساعت ۴ تا ۴:۱۵ استراحت  ساعت ۴:۱۵ تا ۵:۳۰ نمونه سوال فارسی ۵:۳۰ تا ۶ استراحت و نماز ۶ تا ۷:۳۰ سلامت و بهداشت ۳,۴ ۸ تا ۹:۳۰ سلامت و بهداشت ۵,۶ دیگه برو استراحت کن برای فردا صبح قبل مدرسه هم بیدار شو سلامت و بهداشت و یک دوره کن همه درس هاشو

چهارشنبه زیست فصل ۱ فیلم

پنجشنبه دوره فصل ۱ که روز قبل فیلم دیدید و فیلم فصل ۲

جمعه دوره فصل ۱ و ۲ و فیلم فصل ۳ و خواندن

شنبه صبح قبل مدرسه مرور هم بکن عزیزم