2777
2789
عنوان

به مادر کلاس اولی دلداری بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 61 پست
واسم خیلی سخته برم پیش روانشناس اصلا موقعیتش و ندارم اخه

چرا ؟

برای هزینه هاش میگی؟

خانه های بهداشت بعضا خودشون مشاور دارن یا میتونن معرفیت کنن در هر صورت پیگیرش باش بچت هنوز اول راهه میدونی تا اون بخواد دیپلم بگیره نابود میشی که

میتونی با معلمش صحبت کنی شرایط رو توضیح بدی شاید باهات همکاری کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چندبار م دیکتش خوب نشده بود خودمون دعواش کردیم ک حواسشو جمع کنه اما انگاری بدتر شد دیکته بعدیشو ب ...

واقعا برا یه دیکته کلاس اول استرس میگیری؟شما اول باید رو خودت کار کنی ک استرس نگیری و اون ب بچه انتقال ندی،

مثل بچه اشتباه بنویسه،اصلا همه رو اشتباه بنویسه چه اتفاقی میفته؟

الان اینجوری روز کنکورش چطور میخوای بشی؟

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
طبیعیه چون فضا براش جدیده باید بتونید با روشای تنبیه و تشویق مشتاقش کنید به انجام تکالیف

موقعی ک بهش قول چیزی رو میدم همچین تند و تند مینوسه همرو کیف میکنم 

فقط خدا برایم کافیست
واقعا برا یه دیکته کلاس اول استرس میگیری؟شما اول باید رو خودت کار کنی ک استرس نگیری و اون ب بچه انتق ...

میترسم بخاطر همینا تکرار پایه شه حتی از گفتنش هم میترسم

فقط خدا برایم کافیست
چرا ؟برای هزینه هاش میگی؟خانه های بهداشت بعضا خودشون مشاور دارن یا میتونن معرفیت کنن در هر صورت پیگی ...

هم وقت هم هزینه هم همسرم ک مخالفه شدیدا 

فقط خدا برایم کافیست
هم وقت هم هزینه هم همسرم ک مخالفه شدیدا

وقت که بهانست برای هزینه هم خانه بهداشت رایگانه

اگر اجازه بیرون رفتن داری هم حتما لازم نیست ریز به ریز توضیح بدی برای همسرت

بگو از خانه بهداشت زنگ زدن برای چکاپ زنانه و بچه باید بری

میترسم بخاطر همینا تکرار پایه شه حتی از گفتنش هم میترسم

تکرار پایه ک به این اسونی نیست،اونی ک تکرار میشه هیچی یاد نمیگیره،

بچه ات ریاضیش خوبه ،روخوانیش خوبه،فقط دیکته رو مشکل داره اونم نشانه هارو یاد بگیره،کم کم دیکته اش هم خوب میشه

به بچه ات استرس نده درس یاد نمیگیره هیچ استرسی هم میشه از زندگیش هم میفته

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
موقعی ک بهش قول چیزی رو میدم همچین تند و تند مینوسه همرو کیف میکنم

باید این کار رو زیاد بکنید که اشتیاق داشته باشه برای نوشتن و اینطوری یادگیری و تمرکزش هم بهتر میشه

برای املا هاش،اگر نمرش بد شد دعواش نکنید و خیللللییی ریلکس و اروم برخورد کنید اما اگر نمرش خوب شد براش جایزه بخرید

اینطوری انگیزه برای تلاش کردن میگیره و به مرور اعتماد به نفسش میره بالا

معلم پسر من امتحان ک داشتن اصلا بهشون نمیگفت.یهو سرکلاس ازشون امتحان میگرفت.چون میگفت شما چون امتحانه به بچه ها استرس واردمیکنین.یا بهشون میگین امتحانه استرسی میشن..خوب عزیزم وقتی امتحان داره باهاش کارکن ولی نگو امتحان داره یا املا.بگو میخوایم‌تمرین کنیم همین

همسرم و پسرام همه ی زندگیه من😍
چجوری کلمات جدید باهاش کار میکنی پسرم خیلی حواس پرته نشانه ها و ترکیبا رو قشنگ یاد گرفته اما نشانه ...

منم پسرم کلاس اوله  من یه دفتر برا خودم برداشتم هر نشانه که معلم درس میده من میزنم گوگل مثلا میزنم املا برا نشانه ز  تمام کلمه ها و جمله های جدید را تو دفتر خودم یادداشت میکنم  و همه را با پسرم کار میکنم اول چند بار روخوانی میکنه بعد بخش و صدا کشی میکنه در آخرم ازش املا میگیرم خیلی خوب یاد میگیره