2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در بعضی مواقع بله چون ایشون تایم پریودی منظمی هم نداشتن حدس زدم تنبلی تخمدان دارن

اره دارم ولی خدا رو شکر شدم الان روز اخرمه ولی درد تخم دان دارم عصبی میشم زود بدنم زود عرق می‌کنه صدام تغییر کرده

در بعضی مواقع بله چون ایشون تایم پریودی منظمی هم نداشتن حدس زدم تنبلی تخمدان دارن

چون دختر منم خیلی پر مویه انگار هر هفته یا هر یک هفته درمیون شیو لازم داره.....۱۸سالشه و مجرد....تصمیم دارم ببرم لیزر ولی نمیدونم کارم درسته یا نه؟؟!

اول مشکل داخلی بدنت رو حل کن وقتی بدن تعادل هورمونی نداره لیزر هم همچین جواب نبست

اره باید برم آزمایش قرص هورمون بخورم این مرغ هایی که میخوریم بی تاسیر نیست مادر بزرگ بینی عین اینه بدنش ماها اینجوری

میگن لیزر باید تا آخر عمر بری 😂

آره هر سه ماه و بعدش هر ۶ ماه باید بری شارژ 

من بدبخت ک نصفه ول کردم و موهای بیکینیم دوبرابر شد .من الان شرایط لیزر ندارم دارم اپلاسیون میکنم خیلی خیلی خیلی کم شده موهای بیکینیم

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
اره دارم ولی خدا رو شکر شدم الان روز اخرمه ولی درد تخم دان دارم عصبی میشم زود بدنم زود عرق می‌کنه صد ...

احتمالا گلم هورمون تستوسترون بدنت  رفته بالا 

باید حتما قرص استفاده بشه مگرنه پریودی دچار مشکل شدید تر میشه و خدایی نکرده در اینده برای بچه دچار مشکل میشی 

حتما به دکتر مراجعه کن