2777
2789
چون دختر منم خیلی پر مویه انگار هر هفته یا هر یک هفته درمیون شیو لازم داره.....۱۸سالشه و مجرد....تصم ...

بعضی دخترا خودشون کلا پر مو هستن 

اما اگر تایم پریودی منظمی نداره کمی بدخلقی میکنه یا جوش میزنه احتمالا هورمون های بدنش دچار مشکل شده 

ولی اگر اینطور نیست بد به دلت راه نداره با قرص خیلی اوقات منظم میشه 

برای احتیاط حتما یه دکتر برین که خیالتون راحت باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون دختر منم خیلی پر مویه انگار هر هفته یا هر یک هفته درمیون شیو لازم داره.....۱۸سالشه و مجرد....تصم ...

دونفر از آشناهمون تو جوونی لیزر رفتن الان هردوشون بچه ندارن واسه همین من برای دخترم میترسم ببرم 

من بعد بچه دار شدن رفتم عالی بود برام 

ینی میگی این روش دومی بهتره ولی من که جدا کردم موها رو بیشتر شد

خوب شاید بخاطر تنبلی تخمدانته . من الان ۳ جلسه انداختم دیگه هم سرعت رشدش کم شده هم یکی درمیون دارن در میان . دیگه یکم نازک بشه همون موبر و اینا میزنم . ببین انقدر زیاد بود ژیلتم نمیزد موهامو 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

منم تا حالا نرفتم ولی میگن باید برین. جایی که اشعه مناسب داشته باشه مشکل پیش نیاد زیر یه تومن فایده ندارع