2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4210 بازدید | 157 پست
چرا همه زندگیازهر ماره

همین زندگی زهرمار تا قبل دیروز یه زندگی عاشقانه بود کی باورش میشه شوهرم همچین کاری کرده باشه ب خدا هیشکی انقد ک همه قبولش دارن بیشتر از همه خودم بهش اعتماد داشتم سره همین داغونم ک چطور من این آدمو نشناختم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس که داره ولی بهش میخوره فیک باشه عکسش کادر داره انگار شات از اینستاس اسمشم شوهرم مرد سیو کرده چتش ...

عکسش عکس زن؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
باورتون میشه بخاطرش از خونوادم گذشتمالان چ غلطی کنم چقدر احمق بودم

اشتباه کردی از خونوادت گذشتی آدم مگه بخاطرهمسرش از خونوادش میگذره؟تو روزای سخت همین خونواده هامونه که پشتمونو میگیرن

خیلی شرایط سختی هست ، ازش توضیح بخواین ، هر چند برای خیانت هیچ توجیهی قابل قبول نیست اما شاید ۱ درصد ...

حتما اینکارو میکنم

فعلا میخوام با چشمام ببینم چتاشونو ک در چه حده چیا میگن

پس اینجوری که میگی حتما رابطه هم داشته چون عاشقشی شرایط خیلی سختی داری بعید میدونم بتونی فراموش کنی ...

نمیدونم خدا میدونه ولی ببینید تا چ حد بهش اعتماد داشتم ک اون اسپری ذهنمو درگیر نکرد

همین زندگی زهرمار تا قبل دیروز یه زندگی عاشقانه بود کی باورش میشه شوهرم همچین کاری کرده باشه ب خدا ه ...

گاهی زندگی یه چیزایی نشونت میده ک فک میکنی کابوس دردش آدم به می‌کنه😔

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
دیدی هم صبر کن از کوره در نری لو بدی ک چتشون دیدی این تنها راهه فهمیدنته حتی خواستی بهش بگی هم ن ...

نه صبر میکنم ولی اینو میدونم و مطمئنم ک نمیتونم توی خودم بریزم بااااید ب روش بیارم حتی شده زندگیم خراب بشه ب جهنم مگه احساس الانه من کم دردیه

تاپیو قبلیتم نوشتی به یه زنه هرزه کمک میکنهاین همونه به احتمال زیاد

فک نمیکنم همون باشه اون ب گفته خودش سنش زیاد بود

ولی باز باید مطمعن شم

اسم اون زنو میدونم پول براش زده بود

فردا ببینم اسم این زنه چیه چی صداش میزنه مطمعن میشم اونه یا ن

اشتباه کردی از خونوادت گذشتی آدم مگه بخاطرهمسرش از خونوادش میگذره؟تو روزای سخت همین خونواده هامونه ک ...

بچه بودم سنی نداشتم گولشو خوردم الان هرکی ک داره اینو میخونه بهش التماس میکنم بخاطر هیچ احدی از خونوادتون نگذرید خونوادتون بدم باشن باز خونوادتونن اشتباهه منو شما تکرار نکنید خواهش میکنم ازتون 

گاهی زندگی یه چیزایی نشونت میده ک فک میکنی کابوس دردش آدم به می‌کنه😔

بخدا هنوزم دلم میخواد خواب بوده باشه همه اینا آخه مگه میشه یه شبه اینجوری همه چی ب هم بریزه