2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4210 بازدید | 157 پست
اگه نیاز به اسمش پیدا کردم چشم رو کمکتون حساب میکنم

اصلا مردا بد شدن زنا بدتروهیزترازمردا 

شوهرمن چندزوز پیش وارد سیستم بامش شدم چک ثبت کنم دیدم به دوست دخترسابقش پول زد همون تایم پدرشو دراوردم 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

شوهرم قبلا یبار ازدواج کرده بود و تجربه خیانتو داره خودش میگه بدترین دردیه ک یه آدم میتونه ب خودش ببینه اونوقت موندم چطور خودش راضی شد اینکارو بکنه باهام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نمیکنم همون باشه اون ب گفته خودش سنش زیاد بودولی باز باید مطمعن شماسم اون زنو میدونم پول براش زده ...

خب سن بالاها که بدترن اتفاقا کرمو ترن

مگه نمیگی عکسش فیکه پس سنشو از کجا میدونی

سر همون کارش باید میریدی بهش تا انقد پررو نشه کلا با مردا باید اینجوری بود

روحیه ناجی ک کمک کنندشو درک کردم و فلان نداریم

ببخشیدا ولی خیلی غلط کرده وقتی متاهله با زن هرزه حرف بزنه شماره رد و بدل کنه

اینهمه آدم نیازمند نون شب ندارن بخورن به اونا کمک کنه نه این هرزه خونه خراب کن که حقشونه هرچی سرشون بیاد

اصلا مردا بد شدن زنا بدتروهیزترازمردا شوهرمن چندزوز پیش وارد سیستم بامش شدم چک ثبت کنم دیدم به دوست ...

شوهر من یکبار ازدواج کرده من با همه این شرایطش قبولش کردم زنش شدم الان نمیدونم چ کاری باید کنم ولی دلم میخواد ب روش بیارم

شوهر من یکبار ازدواج کرده من با همه این شرایطش قبولش کردم زنش شدم الان نمیدونم چ کاری باید کنم ولی د ...

پیامی چیزی به هم دادن؟از کجا فهمیدی خانومه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
خب سن بالاها که بدترن اتفاقا کرمو ترنمگه نمیگی عکسش فیکه پس سنشو از کجا میدونی سر همون کارش باید میر ...

چی بگم گفت اگه بتونم نجاتش بدم حس خوبی میگیرم ازین چرتو پرتا منم گفتم باشه 

حق با شماست همون موقعه باید جلوشو میگرفتم ک ب خودش اجازه نده الان این بلارو سرم بیاره

پیامی چیزی به هم دادن؟از کجا فهمیدی خانومه

دادن ولی پاک کرده اصلا خانومم نباشه طرف واسم مهم نیس مهم اینه ک بهم خیانت شده اگه طرف مرد بوده باشه و اسکلش کرده باشه ک دیگه بدتر ینی منو به هیچی باخته

اره عکس یه دختر ۲۵ ساله اینا

خب چرا انقدر دلتو سیاه میکنی؟ شاید واقعا مرد ه عکس دخترش و کسیو گذاشته 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چی بگم گفت اگه بتونم نجاتش بدم حس خوبی میگیرم ازین چرتو پرتا منم گفتم باشه حق با شماست همون موقعه با ...

بگو میخوام صدسال حس خوب نگیری

بخدا یه کسایی هستن نون ندارن بخورن هفته ای ییار غذای خوب میخورن چرا از کمک به اونا حس خوب نمیگیره؟

من خودم به اونا کمک میکنم همیشه

خیلی شرایط سختی هست ، ازش توضیح بخواین ، هر چند برای خیانت هیچ توجیهی قابل قبول نیست اما شاید ۱ درصد ...

توضیح خواستن فایده نداره دیوار حاشا بلنده خیلیم که پیله کنه یه چیزیم بدهکار میشه به اون شوهر نامردش 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤