2777
2789
عنوان

با شوهر بی مسئولیت چطوری رفتار کنم

1928 بازدید | 50 پست

سلام 

خیلی بی مقدمه و خلاصه بگم 

شوهرم کلی ویژگی خوب داره و آدم بدی نیست 

اما به شدت بی مسئولیته، هیچ تصمیمی نمیتونه بگیره، از کوچیکترین تصمیمات تا بزرگ ترین تصمیمات زندگی با خودمه 

خسته شدم 

واقعا دیگه نمیتونم ادامه بدم 

هر بار که ی گندی میزنه صدای شکستن استخوانم زیر فشار زندگی رو می‌شنوم 

بهش بگم بمیر، راحت میمیره اما بهش بگم تصمیم بگیر که مثلا کی بریم مسافرت نمیتونه 

تهش هم میگه اینا چیزای مهمی نیست برای همین من نمیتونم تصمیم بگیرم. در حالی که توو این چند سال زندگی مشترک خدا شاهده هیچ تصمیمی نگرفته و نمیتونه تصمیم بگیره 

خیلی خیلی باهوشه اما هوش اجتماعی افتضاحه 

هیچ دوست و رفیقی نداره، هیگ رفت و آمدی هم نداره. هر از گاهی فقط میره خونه مامانش

رسما دارم با ی ربات زندگی میکنم که باید کنترلش کنم و بابت شخصی ترین مسائلش هم من تصمیم بگیرم 

بخدا خسته م میکنه

حق داری

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)

حالا من برعکس شمام همسرم اصلا آدم خوبی نیست تمام مسئولیتای زندگیم باخودشه حتی من اجازه یه خوراکی خریدنم ندارم ازش متنفرم حاضرم بمیره راحت بشم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نامزد منم هوش اجتماعیش خیلی پایین ولی درکل آدم باهوشیه.مسئولیت پذیر هست ولی ب شدت هم استرسیه.منم نگران این موضوعم.شوهر شما سر جشناتونم استرس زیادی داشته؟

خسته تر از خسته:/
حق داری

نمیدونم دیگه چه غلطی باید بکنم 

هرچی باهاش حرف میزنم هم فایده نداره، نمیتونه تغییر کنه

مامانش بچه تربیت نکرده، گوه زده 

البته از خداشم بوده دیگه چون بچه بی مسئولیت همیشه تنگ دل مامان باب‌ هست و بدون اجازه و اطلاع شون آب نمیخوره و خب اونا هم خوششون میاد بچه شون انقدر توو مشتشون باشه

بخدا ی وقتایی فک میکنم داره بازی در میاره، مگه میشه آدم با 49 سال سن انقدر لاابالی و بی مسئولیت باشه؟؟ 

حالا من برعکس شمام همسرم اصلا آدم خوبی نیست تمام مسئولیتای زندگیم باخودشه حتی من اجازه یه خوراکی خری ...

ببین توو زندگی مشترک تعادل توو هر چیزی نباشه، مشکل ایجاد میکنه 

من کاملا برعکس شما هستم اما به اندازه شما از زندگیم متنفرم 

بقیه فک میکنن توو بهشت زندگی میکنم، ولی میدونم آخرش طلاق میگیرم 

بقیه مدام میگن وای خوشحالت شوهرت حرف گوش کنه و... در حالی که حرفوش میکنه چون خودش انقدر بی عرضه س که نمیتونه ساده ترین تصمیمای زندگی رو بگیره 

اصلا زندگی نه، ساده ترین تصمیمات شخصی ش رو هم نمیتونه بگیره 

واقعا از زندگیم متنفرم در حالی که آرزوی خیلیا ست 

لطفا اگه بی مسئولیته بچه نیارین فقطافرادی که شوهر خوبی نیستنتجربه ثابت کرده پدر خوبی هم نمیتونن باشن ...

نه، من غلط بکنم 

خودمم فک نکینم بتونم باهاش ادامه بدم

الهی بمیرم برا دلت .با تمام وجودم حست رو درک می کنم

اوایلش خوشحال بودم 

هرچی میخواستم میشد، هر چی میگفتم سریع انجام می‌داد اما دیگه له شدم 

نمیتونم ادامه بدم 

ذره ای به‌ اعتماد ندارم 

اینجوری بگم که اگر تو خونه اتفاقی بیوفته و خودم نتونم حلش کنم، روی داداشم که شهر دیگه زندگی میکنم بیشتر حساب میکنم تا همسرم که توو همون خونه کنارم هست 

ببین توو زندگی مشترک تعادل توو هر چیزی نباشه، مشکل ایجاد میکنه من کاملا برعکس شما هستم اما به اندازه ...

اتفاقا منم توفکرطلاقم ولی بقیه بهم حق میدن

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

درداین روزهای من بعداز۲۰سال زندگی خستهههههههه ام افسرده شدم شوهرمن علاوه براین چیزایی که گفتی خودشیف ...

وای دقیقا 

ادم افسرده میشه

نا امید میشه 

تمام انرژیش رو از دست میده 

من ی مهمونی دعوت میشم حتی حوصله ندارم لباس خوب بپوشم انقدر که خسته شدم 

اونوخ آقا فقط و فقط بلده بره نوک قله ای که من ساختم و خودش ذره ای تلاش نکرده، چُسی بیاد 

وقتی هم بهش میگم چرا انقدر بی مسئولیتی، میگه من ذغذغه های زیادی توو ذهنم دارم که اصلا اون دغدغه ها وقتی برام نمیذاره که در مورد مسائل ساده فکر کنم 

در حالی که چرت میگه و هییییچ دغدغه ای نداره، بزرگ ترین دغدغه ش اینه صبح چی بپوشه بره سر کار

دوست دارم برم خونه بابام و دیگه هیچ وخ برنگردم 

اتفاقا منم توفکرطلاقم ولی بقیه بهم حق میدن

اتفاق هیچ کس به من حق نمیدم، حرفم کا میزنم، میگن تو مشکل داری شوهرت خوبه 

مثلا میرمی شهر مامانم اینا و ماشین دست منه همه میگن وااای حتی ماشین دست توئه، حتی بهش اجازه نمیدی دو رو او مین سفر ماشین دست اون باشه 

درحالی که ماشین درست منه تا فرصت هست برم تعویض روغن و تعمیرگاه و هزارتا کوفت و زهرمار منتهی بقیه فک میکنم از سر دلخوشی و دور دور و... ماشین بهم میده 

اصلا بلد  نیست هیچ کاری بکنه 

ینی اصلا به ذهنش نمیرسه 

وسیله توو خونه خراب میشه تا با دعوا و صدای بلند نگم، درست نمیکنه دیگه بقیه زندگی هم همینطور 

چقدر بگم، چقدر خودم انجام بدم 

حرفی هم میزنم میگه تو به من اعتماد نمیکنی که خودم انجام بدم، خب لامصب تو اصلا انجام نمیدی، اصلا به ذهنت نمیرسه که باید انجام بدی 

درداین روزهای من بعداز۲۰سال زندگی خستهههههههه ام افسرده شدم شوهرمن علاوه براین چیزایی که گفتی خودشیف ...

حس میکنم این آدما هرگز مسئولیت پذیر نمیشن 

فقط وقیح تر میشن و یاد میگیرن با صدای بلند تر بی مسئولیتی شون رو گردن دیگران بندازن