2777
2789
عنوان

کاش بمیرم خیلی خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 83 پست
ما اگر بچه بیاریم دیگه فکر کنم‌همو نشناسیم😑

خودت خیلی کم کاری کردی 

زنی که فکر حدایی تو سرش باشه مرد ازش فاصله میگیره قهر رو بزار کنار شوهرتو حذب کن

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

البته اینم‌بگم‌ این بیشتر سراغ برادراشو میگیره

بعد از چند ماه رفتیم خونه مادرم اینا چه شام مفصلی مامانم درست کرد

برادراش زنگ‌زد گفت بیا

نمیدونید چطوری دلش میخواست خودشو برسونه برادرشو

همش میگفت پاشو بریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت خیلی کم کاری کردی زنی که فکر حدایی تو سرش باشه مرد ازش فاصله میگیره قهر رو بزار کنار شوهرتو حذب ...

جذب نمیشه

چکار کنم

میرم‌ پیشش بخوابم انگار دو تا غریبه

مجبورم برگردم تو اتاق بخوابم😔

خودت خیلی کم کاری کردی زنی که فکر حدایی تو سرش باشه مرد ازش فاصله میگیره قهر رو بزار کنار شوهرتو حذب ...

عصر که میشه همش فکر رفتنه

دلم نیخواد با هم ی زندگی هدفمند بسازیم اما همکاری نمیکنه

ببین

منم به همین اندازه از بی مسئولیت شوهرم خسته م

منتهی شوهر من بلد نیست هیچ کاری هیچ کاری هیچ کاری انجام بده 

نه دوستی، نه رفیقی، نه رفت و آمدی، نه بیرونی بره که حداقل چارتا چیزی ببینه شاید یاد بگیره 

از سر کار میاد خونه میشینه کنار شوفاژ تا فردا که بره سر کار 

باورت میشه سه سال ازدواج کردیم من ندیدم زنگ بزنه ب ی دوست و رفیق 

تهش با مامانش تلفنی صحبت کنه 

انقدر خسته م از بی مسئولیتی که حد نداره

بهش بگم بمیر، سریع میمیره ها، اما تا بهش نگی سنگ رو از جلوی پای خودش بر نمی داره 

توو همچین زندگی ای، آدم استخوانش خورد میشه و کاملا صدای خورد شدنشون رو میشنوه 

چکار کنم اولویت زندگی من باشم؟

بهش بیشتر محبت کن، وقت بیکاریشو خودت پر کن قبل از اینکه رفیقاش زنگ بزنن و باهاشون بره بیرون تو قرار بیرون رفتن باهاش بذار یا فیلم بگیر بگو امشب فلان فیلم رو گرفتم که با هم ببینیم یا امشب بریم خونه مامانم یا خونه مامان یا خواهر تو و از این قبیل برنامه ها یعنی سرشو خودت شلوغ کن

خیلی دلم میخواد کارا سر وقت انجام بشهمن اصلا کاری به اسباب کشی یا مشکلات خانوادم ندارمهمش تلاش میکنم ...

میدونم بعضی مردا متاسفانه بی مسئولیت و تنبلن درست بشو هم نیستن، منم مثل خودتم، همسر منم بعضی وقتا کارا رو به وقفه میندازه و منم حسابی به سرش غر میزنم و حرص میخورم خوب اعصاب من بهم ریخت اون موقع بلند میشه و کمکم میکنه 😕🥲

باید بیخیال بشمخیلی تلاش کردمهمه راه هارو امتحان‌کردمآروم بودمغرو لند کردمدعوا کردمپول دادمگفتم و خن ...

عزیزم چرا انقدر نا امیدی تازه اول راهته 

تو دعوا ها اسم طلاق و حدایی نیار به هیچ وجه 

خونه باید براش تفریح درست کنی 

قول میدم درست میشه 

بزار اونا هم یکم درگیر زندگی بشن بهتر میشه قول میدم 

هنوز به حو زندگی عادت نکردن 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

میدونم بعضی مردا متاسفانه بی مسئولیت و تنبلن درست بشو هم نیستن، منم مثل خودتم، همسر منم بعضی وقتا کا ...

جالبه تهش میگن، اووو و تو چقدر عصبی هستی و مشلک اعصاب داری و. داد میزنی و.... 

اصلا نمیفهمن که این بی اعصابی باعث مشکل خودشون هست 

عزیزم چرا انقدر نا امیدی تازه اول راهته تو دعوا ها اسم طلاق و حدایی نیار به هیچ وجه خونه باید براش ت ...

ببین چون همسر من به شدت بی مسئولیت هست (اصلا بلد نیست تصمیمی بگیره عین ی رباته که مدام باید بهش بگی این کار بکن اون کار رو نکن) میدونم تغییر نمیکنن 

همسر من میگه عااااره این رفتارم غلطه بای تغییرش بدم، اما باز فردا همون آدمه 

باز توو شرایط مشابه همون تصمیم رو میگیره

اصلا درگیر زندگی نمیشن، بهش ی مسئولیت بدی صددرصد خرابکاری میکنه اونموقع من میمونم و ی اعصاب خراب و کاری که باید خودم از اول انجامش بدم