2777
2789
عنوان

کاش بمیرم خیلی خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی ساله عروسی کردیم من تو اتاق میخوابم اون تو هال

اشتباه ترین کار ممکنه باید زندگیتو بسازی گلم 

با هم کلیپ آموزشی ببینین بدی های همو فراموش کنید 

ببین چی دوست داره که هی میره سمت برادرش اونا رو تو خونه براش فراهم کن 

با هم برنامه تفریح دونفره بچین 

وقتایی که خوبین نیازاتو بگو 

هندونه زیر بغلش یزار بگو تو تکیه گاهمی همه امیدمی 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

شاید فکر کنید دغدغه ام خیلی کوچیکه ولی بخدا خیلی سختی و تنهایی کشیدمفقط خدا میدونه

میدونم عزیزم دغدغه کوچکی نیست واقعا انشالله حل بشه 

قلقشو دست بگیر مثلا شوهر من از قهمر خیلی بدش میاد قهر کنم لج میکنه 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

اشتباه ترین کار ممکنه باید زندگیتو بسازی گلم با هم کلیپ آموزشی ببینین بدی های همو فراموش کنید ببین چ ...

میگیم بریم کوه نمیاد

میریم بیرون همش منتظر زنگ گوشیشو که برادرش زنگ‌بزنه

خیلی سختم میشه احساس زیادی بودن میکنم همش تو تب و تاب رفتنه

حرفاتون عالی بود👏ببین عروسی بودیم نیم ساعت موند شام نخورده رفت آبروم رفت میگفت داداشم مشکل داره برم ...

خب اونم کارش درست نبوده ک حق داری 

ولی یادت باشه ازدواج و زیر یه سقف رفتن خیلی فرق داره با دوستی 

وقتی مثلا پسره پارتنرت باشه فقط ب فکر رابطه جنسی باتوئه و چون میخواد دو روزه ولت کنه هی بهت محبت میکنه اما ازدواج یه عمر زندگیه ک باید سعی کنی بجای اینکه هی ب خودت تلقین منفی کنی ک من باید طلاق بگیرم و این چرا دوستم نداره و خانوادش براش مهم ترن 

ب این فکر کن ک اگه مهم نبودی الان رفیقش بودی ن خانومش 

سعی کن محبت دلی بهش کنی ن از روی ترس ک یهو نره پیش برادراش

بذار بره توام خودتو زیاد وابستش نشون نده ک خیلی بدتر میشه 

مردا از زنی ک استقلال نداره و همش یهشون گیر میده یا همش میگه من مریضم بدشون میاد 

خب اونم کارش درست نبوده ک حق داری ولی یادت باشه ازدواج و زیر یه سقف رفتن خیلی فرق داره با دوستی وقتی ...

دلم میخواد نسبت بهش بیخیال بشم

خودم سرگرم کنم باشگاه برم

کلاس هنری برم اصلا واسم مهم نباشه با کی میره بیرون

یکسال فقط رنج بردم و گریه کردم از بس شبا تو بالکن نشستم منتظر تا بیاد تا ساعت ۳ و ۴ شب

میگیم بریم کوه نمیادمیریم بیرون همش منتظر زنگ گوشیشو که برادرش زنگ‌بزنهخیلی سختم میشه احساس زیادی بو ...

بردارس زن نداره با هم صمیمی بشین رفت وآمدتون خانوادگی بشه ؟

بردارس زن نداره با هم صمیمی بشین رفت وآمدتون خانوادگی بشه ؟

جاریم سر اینکه من عروسی گرفتم چون خودش عروسی نداشت الکی دعوا راه انداخت قهر کرد

در صورتی که پول عروسی رو خودم دادم

جاری دیگم تازه خواستگاری رفتن هنوز آشنا نشدیم

همسر منم تنها با من هیچ جا نیومد منم این روزا رو داشتم 

سعی کن توام مث خودش وقتایی ک میره پیش برادراش خودتو سرگرم کاری کنی ک بهش علاقه داری 

پیشرفت کن بجای غصه خوردن

پول مهم نیستا فکرت مهمه ک آزاد باشه 

هزارتا فن و هنر با همین گوشیه تو دستت میتونی یاد بگیری 

خیلی راحت و مجانی 

فقط ارادتو قوی کن ک بتونی بیخیال غصه شی اینطوری فقط داری روح خودتو عذاب میدی

جاریم سر اینکه من عروسی گرفتم چون خودش عروسی نداشت الکی دعوا راه انداخت قهر کرددر صورتی که پول عروسی ...

انشالله خانوماشون شوهراشونو جمع کنن ببین هر کدوم یه بچه بیارن دیگه همدیگه رو فراموش میکنن

همسر منم تنها با من هیچ جا نیومد منم این روزا رو داشتم سعی کن توام مث خودش وقتایی ک میره پیش برادراش ...

خیلی دلم میخواد با سرگرم کردن خودم اعتماد بنفس پیدا کنم 

بیخیال بشم

مشاور بهم گفت فکر کن همخونه داری

خودش کم کم میفهمه تو ازش دور شدی

میترسه