2777
2789
عنوان

کاش بمیرم خیلی خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 83 پست
وابستگی بسیار شدید و مسئولیت زیاد نسبت به خانوادشبرادرش هفته پیش اسباب کشی داشت همش میرفت اسباب کشی ...

خب دیگه باید حلش کنی عزیزم 

اول از همه بدون ک حساس شدنت شرایط رو بدتر میکنه 

همسر منم ب شدت ب خانواده وابسته بود 

منو انقد میبرد میاورد ک سر حاملگی بچه اولم یه سره رفتیم اومدیم با اینکه شرایطم حساس بود و جفتمم پایین بود 

سعی کن کم کم این وابستگی رو کمش کنی یهو نمیشه 

خیلی بهش نزدیک شو بذار حس کنه تو هم مث خانوادش دوسش داری و درکش میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اینکه تو رابطه نقش مادر اجرا کردی نه همسر من خودم بیخیالم همسرم فهمیده از من آبی گرم نمیشه خودش ...

آره چون انجام نمیداد

ولی وقتی دیدم داره واسه کمک داداشش اسباب کشی میکنه با خودم گفتم چرا واسه خودمون اقدامی نمیکنه

خب دیگه باید حلش کنی عزیزم اول از همه بدون ک حساس شدنت شرایط رو بدتر میکنه همسر منم ب شدت ب خانواده ...

بخدا خیلی تلاش کردم

اینقدر بهش محبت کردم کوتاه اومدم

اما همش دنبال مشکلات خانوادش هست

آره چون انجام نمیدادولی وقتی دیدم داره واسه کمک داداشش اسباب کشی میکنه با خودم گفتم چرا واسه خودمون ...

چون تو همیشه پیگیر بودی یه مدت بیخیال باش و کاری نداشته باش فردا خودتو بزن به حال بدی 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

همین کارو صد در صد انجام میدم

آره بابا بیخیال فردا خدایی ناکرده هزار تا مریضی میگیری بدون دعوا و دلخوری یکدفعه خودتو بزن به مریضی بگو کاش خوب بودم کمکت میکردم نمیدونم چی شد وسط این اسباب کشی دست تنها موندی اعصابم خورده تلو تلو بلند شو یه چیز کوچک بردار دوباره بشین بگو خیلی درد داری 

جوری باش باور کنه

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

بخدا خیلی تلاش کردماینقدر بهش محبت کردم کوتاه اومدماما همش دنبال مشکلات خانوادش هست

طبیعیه چند سال زمان لازمه عزیزم 

تو محبتت رو ادامه بده سرد نشو یادت باشه منو تو تازه وارد زندگیشون شدیم‌ اما خانواده از نوزادیشون باهاشون بودن 

سعی کن سرتو گرم یه چیزی کنی مث درس خوندن یا ورزش ک از فکرای اینجوری کمی فاصله بگیری 

اسباب کشی هم اوکی میشه از الان حرص فردارو نخور

امشب بدجور فکر جدایی افتاده به سرمچون بد جور تنهایی کشیدم دیگه بریدماما نمیدونم حانوادم حمایتم میکنن ...

نه بابا چه جدایی این زندگی زندگی توعه باید حفظش کنی 

فکر کردی نکنه بقیه مردا خیلی فرق دارن همه ی مردا هر کدوم یه عیب بزرگ دارن زنا دارن تحمل میکنن

جمعش کن فقط سیاست میخواد تو باید عوض بشی 

آره بابا بیخیال فردا خدایی ناکرده هزار تا مریضی میگیری بدون دعوا و دلخوری یکدفعه خودتو بزن به مریضی ...

عزیزم حرفت کاملا درسته چشم انجام میدم

این هر شب هر شب بیرون رفتن تا نصفه شب رو چکار کنم

من احساس زیادی بودن میکنم

طبیعیه چند سال زمان لازمه عزیزم تو محبتت رو ادامه بده سرد نشو یادت باشه منو تو تازه وارد زندگیشون شد ...

حرفاتون عالی بود👏

ببین عروسی بودیم نیم ساعت موند شام نخورده رفت آبروم رفت 

میگفت داداشم مشکل داره برم ببینم حالش چطوره