2777
2789
عنوان

بغض داره دیوونم میکنه گلوم باد کرده از ناراحتی

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 45 پست

ببین من دقیقا میفهمم چی میگی

روز اسباب کشی عصر که اومدم خونه جدید در رو که باز کردم یه انباری بزرگگگگگ دیدم پر از چوب و صندلی و کارتون که وسط پهن بود

وای مغزم سوت کشید

اول از همه اتاق رو خالی کردیم و تخت رو اسمبل کردیم 

بعد هم اجاق گاز

وسیله های یخچال رو چیدیم و من رفتم خونه مامانم

دیگه بقیه کارا اهمیت چندانی نداشت خورد خورد انجام شد

ماشین لباسشویی رو راه بنداز لباساتو بشور خودت راه بنداز اون که کاری نداره

این چه جور حاملگیه که غذای خونگی نخوری؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم هیچ کاری بلد نیست. باورنمیکنی... شوهره تو لابد بلد بود.. اینقدر حالم بده ک قابل وصف نیستم&n ...

فرش پهن کردن بلد نیست؟ 

لباس تو کمد گذاشتن بلد نیست؟

بده دستش مجبوره انجام بده یعنی چی تو فرض رو بزار به این که بلده و برو

به بقیش کار نداشته باش 

ما از تو شکم مامانمون بلد نبودیم که انجام دادیم یاد گرفتیم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
راست میگی دور آدم که شلوغ باشه اعصاب برای آدم نمیمونه .گوشیت رو خاموش کن اول از یه اتاق ذره ذره شروع ...

بدبختی اسن ک دلم میخواد داد بزنم بگم شوهرم حرفمو گوش نمیده

خونه کمد نداره میگم بریم ی کمد برزنتی بخریم من وسایل و بچینم توش با کمد کاره ماحل میش۶ میگ نمیخرم فعلا جیغ و دادو گریمم هیچ

واس کمد نداشتن رو هوام

اشپزخونه رو مامانم چید و رفت

بدبختی اسن ک دلم میخواد داد بزنم بگم شوهرم حرفمو گوش نمیده خونه کمد نداره میگم بریم ی کمد برزنتی بخ ...

یعنی خودت کمد نداشتی از قبل؟؟

خونه کمد دیواری نداره؟

بنده خدا مامانت اصل کاری رو انجام داده دیگه.. بیشترین وسیله ها واسه آشپزخونس

عزیزم خودت باید کاراتو انجام بدی منم ۱۰روز پیش اسباب کشی کردم یه خونه دیگه با ی بچه ۱ساله همون روز همه کارامو خودم تنها انجام دادم حتی کارگر نذاشتم بگیره شوهرم چیزای سنگین رو کمکش کردم خودم اونم ساختمون ۴طبقه کاری ک شوهرم کرد فقط نصب دوتا بخاری و ی اجاق گاز بود نمیشه ک بشینی و نگا کنی

گرنباشدچیزکی مردم باز زر مفت میزنن مهم نیس😝😝
بدبختی اسن ک دلم میخواد داد بزنم بگم شوهرم حرفمو گوش نمیده خونه کمد نداره میگم بریم ی کمد برزنتی بخ ...

خوب تا هر جا که میشه رو تو کمد جا کن یه جوری بچین.بقیه رو هم مرتب گوشه اتاق بذار از گوشه خونه که بهتره .بعدا یه جور زبون بگیر که برات بخره.آشپز خونت هم که چیده اس دیگه نصف کارات حله .

آن کس که اسب داشت غبارش فرو نشست.///گرد سم خران شما نیز بگذرد

حالا اشپزخونه که میگی چیده شده دست مامانت درد نکنه پاشو عجالتا یه شام بذار بخورین خلقتون جا بیاد تا بعد

حال متکلم از کلامش پیداست