الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
من الان برای جدایی اقدام کردم چون واقعا لجن بوده ها اما الان که اومدم خونه بابام یکم دلم براش تنگ شده میگم کاش ادم بود زندگی میکردم تنها موندم الان خیلی ناراحتم که اون میره ازدواج میکنه اما من چی
نه نمیتونم با کسی باشم هم چندشم میشه هم دخترم گناه اتره اون الان فقط منو داره نمیخوامناپدری داشته باشه یا فکر کنه ولش کردم منم مثل باباش رفتم سراغ سرنوشت خودم
چجوری بخت خیانت میکنه چرا بهت خیانت میکنه رابطتون چجوریه؟؟؟من باردارم ی بچه دیگه هم دارم پیش باباشه
قبلا جدا شدی؟
الان گذاشته کنار شکر خدا
ی تایمی هرروز کارش بود نمیدونم من از پرینتا و برنامه هاش میفهمیدم ک گردن نمیگرفت
دوتا بچه داریم
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
نه نمیتونم با کسی باشم هم چندشم میشه هم دخترم گناه اتره اون الان فقط منو داره نمیخوامناپدری داشته ب ...
بهترین کار