2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها نیستی گلم

خیلی حس بدیه قبول دارم همدردتم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من الان برای جدایی اقدام کردم چون واقعا لجن بوده ها اما الان که اومدم خونه بابام یکم دلم براش تنگ شده میگم کاش ادم بود زندگی میکردم تنها موندم الان خیلی ناراحتم که اون میره ازدواج میکنه اما من چی 

من از تو خیای بدترم 

من میدونم اکسم خودشیفته و دوقطبیه ۵ سال عاشقش بودم

تازه بهم خیانتم کرد بازم عاشقش بودم

خاک توو سرش الانم داره عقد میکنه بازم دوسش دارم

نمیتونم نصیحتت کنم بگم نهه اشتباهه و فلان

چون خودم خیلیی بیچاره ترم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

منم مشکل روانی دارم

با یه پسریم نه کار داره نه پول داره نه شعور داره نه شخصیت داره نه مردونگی داره نه درک داره هیچی نداره

مشروب خوره از این دعواهای الکی الکی میکنم اصلا یه وضعیه

توام ازدواج کن

نه نمیتونم با کسی باشم هم چندشم میشه هم دخترم گناه اتره اون الان فقط منو داره نمیخوام‌ناپدری داشته باشه یا فکر کنه ولش کردم منم مثل باباش رفتم سراغ سرنوشت خودم

چجوری بخت خیانت میکنه چرا بهت خیانت میکنه رابطتون چجوریه؟؟؟من باردارم ی بچه دیگه هم دارم پیش باباشه

قبلا جدا شدی؟

الان گذاشته کنار شکر خدا

ی تایمی هرروز کارش بود نمیدونم من از پرینتا و برنامه هاش میفهمیدم ک گردن نمیگرفت

دوتا بچه داریم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نه نمیتونم با کسی باشم هم چندشم میشه هم دخترم گناه اتره اون الان فقط منو داره نمیخوام‌ناپدری داشته ب ...

بهترین کار