2777
2789
عنوان

فردا نذری عدسی دارم واسه بچه ها زمانم کمه استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 96 پست
قبول باشه😍🥰استرس‌ نداشته باش عدسی که آسونهپیاز فراوون سرخ کن بهش ادویه بزن (زردچوبه، فلفل سیاه،‌ ف ...

روغن چقدر بریزم واسه دوکیلو!

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
من‌واسه خودمون میپزم خیس نمیکنم یعنی نمیپزه !

من همبشه خیس میکنم  چون عدس هام محلی مامانم میده 

ولی اگه از این عدس های بسته ای بخری سوپرمارکتی اونا زود درست میشن به ساعت میپزن  

خدای رنگین کمان🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رو جون هر کی پیشتون عزیزه به اسم کاربریم دعا کنید شوهر خواهرم خیلی خواهرمو کتک میزنه و خسیس و فاسد و دروغگو و زن باز و اهل صیغه اس و تنبله و کاری نیست و خاله زنک و بد دل و بددهن و بد اخلاق و اهل تهمت زدنه تو رو خدا و قرآن دعا کن تو قنوت نمازت خواهرم خیلی زود همین ماه بتونه از شوهرش بدون شر و دردسر طلاق بگیره و انشالله آرامش و راحتی پیدا کنه خواهرم و انشالله شوهرش بدون شر و دردسر و آبرو ریزی و دعوا و کولی بازی خواهرمو طلاق بده و بهش مهریه و نفقه و جهیزیه خواهرمو تمام و کمال پس بده انشالله جون عزیزاتون دعا کنید برا خواهرم😭 و جون عزیزاتون دعا کنید انشالله دامادمون و خواهر دامادمون و برادر و مادر دامادمون انشالله خدا جوابشونو بده همین روزا جوری که تا عمر. دارن از من و عزیزانم و آهمون خیلی بترسند و خیلی خدا جواب اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم کردن بده همین روزا انشالله🥺

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
دعام میکنی؟ حالم بده

عزیزم

برات صلوات می فرستم. خودتم صلوات بفرست

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
روغن چقدر بریزم واسه دوکیلو!

بستگی‌ به میزان پیازت داره خب هرچقدر‌ ک برای خوب سرخ شدن پیاز لازمه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من همبشه خیس میکنم چون عدس هام محلی مامانم میده ولی اگه از این عدس های بسته ای بخری سوپرمارکتی اونا ...

آها آره بسته میخرم 

بستگی‌ به میزان پیازت داره خب هرچقدر‌ ک برای خوب سرخ شدن پیاز لازمه

ممنون

میخوام تخم گشنیر هم بزنم بنظرتون خوب میشه!

آرد خوشمزه میشه؟تا حالا نخوردم با آردچند دقیقه تفت میدی؟

من یکبار ریختم‌ رنگش کدر میشه و یه لعاب بدی‌ میده اصلا جالب نشد

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

پدرم  کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک (حتی نمیزاره در خونه باز کنیم)و بد اخلاق و بد دهن و تهمت میزنه و آبرو بره و همیشه پشتمونو خالی کرده حرف بد مثل نقل و نبات تو دهنشه و کولی و دعواییه و زورگوی و فاسد و خونه همیشه زندانیمون میکنه و پول مهریمو چنپ سال با سودش خورده پس نمیپه میگه اگه میتونی پس بگیر😭 حتی پول شارژ نمیده😭 و تو  خونه هم نمیزاره راحت باشیم ن برا خوردن ن خوابیدن ن تلویزیون برا کار خونه از عمد می ایسته یالا سرمون که دعوامون کنه خدا لعنتش کنه کاش اگه خدا عدالت داره پدرم بمیره بی شر و دردسر فقط شر و بدی و بدبختی ازش دیدیم شما رو به خدا دعا کنید پدرم ظلمش به خودش برگرده الهی و هیچ وقت دیگ در حقمون ظلم و ستم نکنه 😭💔جون عزیزتون دعا کنید سکته کنه و بمیره انشالله نفس راحت بکشیم از دستش الهی که شرش ازمون کم شه💔😭

خدا هست،اگه هست چرا جون پدر ظالممو نمیگیره 😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
خریداتو ساعت ۷ انجام بده ..بار بزار ...بعد دخترتو ببر مهد

آخه ۷ پسرم میبرم مدرسه از طرفی فروشگاه ها ۷ بازن مگه!

ممنونمیخوام تخم گشنیر هم بزنم بنظرتون خوب میشه!

بنظرم نزنی بهتره چون بوی زیادی‌داره و عطر عدسی و تغییر میده، بازهم هرچی‌صلاح میدونی 😍🥰

برای‌ منم‌ دعاکن مامان بشم 🥺💔