2777
2789
عنوان

فردا نذری عدسی دارم واسه بچه ها زمانم کمه استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 96 پست
چه خوبحتما تاپیکت نگاه میکنم

🥰😍😘

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خواستم بنویسم عدس بسته ای نگیری بی مزه میشفه که اینودیدم خخخ یه عدس هست کمی ریز تره مخصوص عدسی هم زو ...

اررره منم‌ دیشب بهشون گفتم عکس هم فرستادم اون عدس ریزها محشر برای عدسی حتی عدس پلو 😋😋😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا من همیشه بسته ای میگیرم

یکبار از اون عدس ریزها بخر از مغازه هایی که حبوبات باز میفروشن واقعا خوشمزه تر میشه فرق داره

اررره منم‌ دیشب بهشون گفتم عکس هم فرستادم اون عدس ریزها محشر برای عدسی حتی عدس پلو 😋😋😍

دقیقا  منم عدس پلوام حتا باهمون میپزم   عدس بسته ای هم درشتن هم بی مزه.....منطقه ما ازکشاورز میگیریم  میکارن خودشون  شهرای  دیگم هست حتما که بفروشن

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

حیف نداشت 

ان شالله سری بعد خودم نذری میدم از اونا میخرم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
دقیقا منم عدس پلوام حتا باهمون میپزم عدس بسته ای هم درشتن هم بی مزه.....منطقه ما ازکشاورز میگیریم ...

🥰😍 اره دقیقا درست میگید مزه ندارن ... منم قبلا از مغازه های بُنشَن فروشی ها میگرفتم‌ الانم این جایی‌ک زندگی‌ میکنم بسته ای پیدا کردم میخرم

حیف نداشت ان شالله سری بعد خودم نذری میدم از اونا میخرم

انشاالله عزیزم‌🥰😍