2777
2789

دکتر گفت احتمال زیاد بعد از سرماخوردگی ها واسش الرژی میشه و باید اسپری بزنه الان یک ماه و نیم میزنه سرفه  ی اذیت کننده نداره ولی در روز تک و توک سرفه داره سرفه خشک اصلا دیگه نمیفهمم کی ها داره کی نداره فقط موندم چیکار کنم کامل قط بشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه؟

کاکائو نده بهش 

غذاهایی که مواد نگهدارنده داره نخوره 

گوجه ،نارنگی،پرتقال بهش نده

ادویه توی غذاش نریز

عطر و ادکلن استعمال نکنید

اسپند دورش دود نکنید 

سیگار و قلیون نکشید

حیوان خونگی

اعم از پرنده و چرنده نداشته باشید 

بوی روغن سوزی توی خونه نداشته باشید 

عزیزم منم بچم بعد از سرماخوردگی تا دو ماه سرفه میکرداخرش دکتر شربت سالبوتامول اگه اسمشو اشتباه نکنم ...

خوب من اسپری سالبوتتمول استفاده میکنم هر زمان سرفه کنه میزنم . ولی خوب خوب نشده

خوب من اسپری سالبوتتمول استفاده میکنم هر زمان سرفه کنه میزنم . ولی خوب خوب نشده

میگن شربتش تاثیرش بیشتره

من شربت رو دادم و یه قطره بینی که اسمشو خاطرم نیست خوب شد خداروشکر

چند سالشه؟کاکائو نده بهش غذاهایی که مواد نگهدارنده داره نخوره گوجه ،نارنگی،پرتقال بهش ندهادویه توی غ ...

والا تا جایی که بتونم رعایت میکنم این چیزارو ولی متاسفانه نارنگی و پرتقال خیلی دوست داره میخوره هر روز... غذاهام فقط زردچوبه و بی ادویه و همه چیز رعایت میشه اما در هفته یبارم میره پیش مرغ های خانگی مادربزرگش

نگران نباش این ویروس جدیدا نمیدونم چرا اینجورینخوب میشه ایشالاسیب درختی رو ابپز کن و بپز خیلییی برا ...

ممنون حالا یه یه هفته هر روز بهش سیب میدم دیگه پرتقال و نارنگی نمیدم ببینم چی میشه

ممنون حالا یه یه هفته هر روز بهش سیب میدم دیگه پرتقال و نارنگی نمیدم ببینم چی میشه

سیب رو حتما بپز تاثیرش بیشتره

اگه تونستی شربت سالبوتامول هم بده ایشالا زود خوب شه

بخور سرد هم بزار براش

چرا اسپری نمیزنی براش پسر منم سرماخوردگیش طولانی میشه سرفه های وحشتناک شبانه تا سری آخر دکتر اسپری ...

خوب میزنم اما وقتی سرفه میکنه مثلا یساعت یبار دوسه تا تک سرفه میکنه  واسه همبن دیگه نزدم اما همچنان سرفه میکنه

سیب رو حتما بپز تاثیرش بیشترهاگه تونستی شربت سالبوتامول هم بده ایشالا زود خوب شهبخور سرد هم بزار برا ...

والا یسری بخور سرد میزاشتم احساس میکردم بدتر میشه البته دستگاه بخور رو ضد عفونی نمیکردم و شاید واسه کثیفیش بود  حالا خداروشکر شب سرفه نداره واسه روز هم تز فردا بذارم ببینم چی میشه

والا تا جایی که بتونم رعایت میکنم این چیزارو ولی متاسفانه نارنگی و پرتقال خیلی دوست داره میخوره هر ر ...

من یه بچه ام مثل بچه شماست

بدون شوخی بهت بگم

مواظبش شدی از سرش می‌افته 

نشدی همیشه درگیر همین علائمی

من یه شب رفتم خونه کسی که یه پرنده داشت

پسرم به سرفه افتاد نفسش تنگ شدپرتقال و نارنگی از میوه های حساسیت زاست

هوا شو داشته باش اگه خورد و سرفه نکرد شکر

اگه دیدی سرفه شدت گرفت نخرید

تا علائمش خوب شه

تا بتونی نزار بره پیش پرنده ها