2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی نگرانم میشه کمکم کنین

345 بازدید | 44 پست

بچه ها تورخدا نگین تکراریه و نمیدونم از این حرفا, خودتون خوب درکم میکنین دل هممون نی نی میخواد و خیلی هم نگرانیم

من چند ماهه اقدامم, این ماه ده روز تاخیر داشتم تو پریود, فکر کردم باردارم. 😔😔

ولی الان پریود شدم با رنگ تیره 

میترسم واسه اقدام ماه بعد, میگم نکنه این تاخیر در پریودی واسه اقدام بعدیم مشکلی به وجود بیاره

کسی اینطوری شده که بعدا حامله بشه؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

منم تو اقدامم عزیزم .یه ماه ده روز عقب انداختم ولی ماه بعد سر وقت پریود شدم .الانم که در خدمت شمام هنوز حامله نشدم 😊😊

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی حامله نیستی؟ آز دادی؟؟

نه ازمایش ندادم ولی بی بی چک منفیه

مگه میشه این همه خون اومده باز حامله باشم؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
منم تو اقدامم عزیزم .یه ماه ده روز عقب انداختم ولی ماه بعد سر وقت پریود شدم .الانم که در خدمت شمام ه ...

ان شاءالله که این ماه هممون باردار باشم. 😔

این نشونه خوبیه به زودی باردار میشی وقتی تو اقدام عقب میندازی خوبه

مررررررسی ممنونم از روحیه دادنت

ان شاءالله 

منم اولین باره تاخیر افتاده تو پریودیم10روزه از موعدم میگذره ازمایش و بی بی هم منفی😢 خاستم دکتر برم پشیمون شدم..خداکنه منم زود پری شم تا دوباره اقدام کنم

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
من یکسال طول کشید تا باردار بشم نگرانی نداره ایشاله به زودی مادر بشی

مرسی عزیزم خدا بچتونو حفظ کنه

ان شاءالله  😍

تاخیر در پریودی مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکنه اما اگه در هر ماه زودتر پریود بشین احتمال بارداری در ماه بالا میره چون برای بدست آوردن احتمالی باداری برای هر شخص باید عدد 6 را بر طول دوره پریودی (مثلا 28 روزه)  تقسیم  کنید تا احتمال بارداری تون بدست بیاد برای این موردی که من گفتم اگه عدد 6 را بر 28 تقسیم کنید میشه 21 درصد ....پس هر چه تعداد روزهای دوره پریودی کمتر باشد احتمال بارداری بالاتر است ....در نتیجه اگه عقب بندازید هر ماه به معنی اینه که احتمال بارداری در اون ماه کمتر است ولی نمیشه گفت که باردار نمیشید اصلا