2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی نگرانم میشه کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 44 پست
نه ازمایش ندادم ولی بی بی چک منفیه مگه میشه این همه خون اومده باز حامله باشم؟ 

عزیزم ناامید نباش انشاالله به زودی زود باردار میشی ولی فکر نکن که اگه خونریزی داشتی یعنی حامله نیستی من تا سه ماه اول بارداریم کامل پریود میشدم بخاطر همین تا هفته یازدهم نمیدونستم باردارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نشونه خوبیه به زودی باردار میشی وقتی تو اقدام عقب میندازی خوبه

وقتی تو اقدام جلو بندازی خوبه...چون باید عدد 6 را بر طول دوره پریودی تقسیم کنی تا احتمال بارداریت در اون ماه بدست بیاد ...پس هر چه عدد 6 بر دد کمتری تقسیم بشه احتمال میره بالاتر

تاخیر در پریودی مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکنه اما اگه در هر ماه زودتر پریود بشین احتمال بارداری در ...

وااااای چه بد 

من ده روز عقب انداختم اخه پس احتمالش کم میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
عزیزم ناامید نباش انشاالله به زودی زود باردار میشی ولی فکر نکن که اگه خونریزی داشتی یعنی حامله نیستی ...

اخییی خوشبحالت چه حس خوبی

بی بی چکات منفی بودن؟  رنگ پریودت چطوری بود؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
وقتي دلت گرفت از ته قلبت ناد علي رو بخون هفت مرتبه ك مشكل گشاست

باشه قربونت مرسی 

چشم حتما میخونم

وقتی تو اقدام جلو بندازی خوبه...چون باید عدد 6 را بر طول دوره پریودی تقسیم کنی تا احتمال بارداریت در ...

نه عزیزم

وقتی تو بارداری و داری آمادگی پیدا میکنی ناخودآگاه یه چی مثل یه حاملگی های کوچکی اتفاق بیفته و خودش دفع میشه رحم آماده میشه و تاخیر بیفته تو پریود اصلا جلو نمیفته

الان عدد 6 رو بر تعداد روزهای دوره قبل تقسیم کنید تا احتمال بارداری در این ماه براتون بدست بیاد

من دوره هام تقریباً 30 روزه هست که این ماه 39 روز شده 

چجوری حساب کنم؟  میشه واسم حساب کنین 

مرسی

اخییی خوشبحالت چه حس خوبی بی بی چکات منفی بودن؟  رنگ پریودت چطوری بود؟

اصلن تو اقدام نبودم فقط یبار جلوگیری نداشتیم فکر نمیکردم باهمون یبار باردار شم بخاطر همون اصلن بی بی چک نگرفتم.رنگ پریودم قرمز تیره تیره بود

اصلن تو اقدام نبودم فقط یبار جلوگیری نداشتیم فکر نمیکردم باهمون یبار باردار شم بخاطر همون اصلن بی بی ...

چه جاااالب

مال منم رنگ خون تیره تیره هست, قبلا هم تیره بود مال شما؟  یا فقط همون ماهی که حامله بودید تیره بود؟ 

نه عزیزم وقتی تو بارداری و داری آمادگی پیدا میکنی ناخودآگاه یه چی مثل یه حاملگی های کوچکی اتفاق بیف ...

من بر اساس روش علمی براتون توضیح دادم و کاملا علمی هست ...اینکه شما میگید حاملگی کوچیک اتفاق میفته عجیبه که من تا حالا نشنیدم ....یعنی ممکنه جنین تشکیل بشه و به دیواره رحم بچسبه بعد بدون اینکه بفهمی سقط بشه و شما فکر کنی پریود شدی؟ اگه منظورتون تشکیل جنین قبل از چسبیدن به دیواره رحم هست که معمولا باعث عقب افتادن پریودی اون هم به مدت ده روز نمیشه ...معمولا اگه به دیواره رحم نچسبه زودتر هم پریود میشی نه دیرتر

الهی بزودی زود دامنتون سبز بشه الهی آمین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹